Informatie over De Leliehof

Faciliteiten

Sauna De Leliehof bevat diverse soorten sauna's. Of je nu een beginnende of een gevorderde saunabezoeker bent, een ieder heeft het hier naar zijn wens. In de buitentuin kom je een wijnvat sauna tegen met een temperatuur van 75 graden. Ook de Finse sauna is buiten te vinden, deze heeft een temperatuur van 85 graden. Binnen vind je het infraroodsauna, Turkse stoombad, een originele sauna met een temperatuur van 80 graden en de heetste sauna die er is met 95 graden. Deze laatste sauna is voor de gevorderde saunabezoeker die gewend is aan hete temperaturen.

Tussen de sauna's door is er niets lekkerder dan ontspanning te vinden in een bad. Geniet buiten in de hottub of in de jacuzzi. Lekker bubbelen onder het genot van een drankje. Hoe kouder het buiten is, des te lekkerder deze baden zijn. Binnen is een sfeervol zwembad aanwezig waar je een paar baantjes kunt trekken.

Locatie

De locatie van De Leliehof vind je in Makkum, gelegen in de provincie Friesland (Nederland). Het complex is gelegen aan Houtmolen 8.
Ga je naar De Leliehof met de auto? Dan kun je ook de postcode 8754GJ gebruiken voor navigatie.

Sauna De Leliehof ligt in Makkum, dichtbij het IJsselmeer. Met de auto is het goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Adres De Leliehof

Houtmolen 8,
8754GJ Makkum
Routebeschrijving (via Google Maps)