De Leliehof

Zoek je een gemoedelijke sauna waar een prettige sfeer hangt, dan is sauna De Leliehof mogelijk iets voor jou. De sauna is gelegen in Makkum, direct aan het IJsselmeer. De frisse lucht van het meer ontdek je in de tuin van het resort. Er zijn diverse soorten sauna’s aen binnen- en buitenfaciliteiten aanwezig. Genoeg mogelijkheden om hier een dagje te kunnen vertoeven en tot rust te komen. Bezoek sauna De Leliehof met korting. Ontdek welke actie bij jou past na het lezen van de sauna informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

De Leliehof informatie

Sauna's en baden

Sauna De Leliehof bevat diverse soorten sauna's. Of je nu een beginnende of een gevorderde saunabezoeker bent, een ieder heeft het hier naar zijn wens. In de buitentuin kom je een wijnvat sauna tegen met een temperatuur van 75 graden. Ook de Finse sauna is buiten te vinden, deze heeft een temperatuur van 85 graden. Binnen vind je het infraroodsauna, Turkse stoombad, een originele sauna met een temperatuur van 80 graden en de heetste sauna die er is met 95 graden. Deze laatste sauna is voor de gevorderde saunabezoeker die gewend is aan hete temperaturen.

Tussen de sauna's door is er niets lekkerder dan ontspanning te vinden in een bad. Geniet buiten in de hottub of in de jacuzzi. Lekker bubbelen onder het genot van een drankje. Hoe kouder het buiten is, des te lekkerder deze baden zijn. Binnen is een sfeervol zwembad aanwezig waar je een paar baantjes kunt trekken.

Locatie De Leliehof

De locatie van De Leliehof vind je in Makkum, gelegen in de provincie Friesland. Sauna De Leliehof ligt in Makkum, dichtbij het IJsselmeer. Met de auto is het goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Met korting naar De Leliehof

Een dagje sauna De Leliehof met korting is nog leuker dan wanneer je de volle mep moet betalen. Ontdek bij ons sauna De Leliehof met voordeel en nodig een saunapartner uit om samen te gaan genieten. Door via onze actie naar sauna De Leliehof met voordeel te gaan hou je een leuk extraatje over voor een uitgebreide lunch of diner in het resort. Na deze sauna informatie weet je toch genoeg?