De Zwaluwhoeve

én van de bekendste wellnessresorts van Nederland is de Zwaluwhoeve. Dat heeft niet alleen met de centrale plek in Nederland te maken, maar vooral door het aanbod van faciliteiten. Het is een redelijk groot resort, maar dat merk je niet als je er bent. Er hangt een gemoedelijke, warme sfeer. Midden in de natuur kom je er helemaal tot rust. Of je nu een beginnende saunabezoeker of gevorderde saunabezoeker bent, bij de Zwaluwhoeve vind je alles wat je nodig hebt. Maak de dag nog leuker voor jezelf en kies voor wellnessresort de Zwaluwhoeve met korting. Via onze actie maak je kans op veel wellnessresort de Zwaluwhoeve voordeel.

Praktische informatie

Bekijk ook:

De Zwaluwhoeve informatie

Sauna's en baden

Met maar liefst vijftien verschillende sauna's in het resort vermaak je je wel even bij de Zwaluwhoeve. De sauna's zijn onderverdeeld in verschillende klassen. De sauna's voor beginners bevatten temperaturen tot aan 50 graden, zoals de stoomcabine en de infraroodsauna's. De sauna's voor gevorderden bevatten temperaturen tussen de 70 en 75 graden, bijvoorbeeld de zoutsteensauna of de Kelo sauna. En als je een echte expert bent, ga je voor de extreme hitte. De sauna's in deze categorie hebben een gemiddelde temperatuur vanaf 80 graden. Hieronder vallen onder andere de lavendelsauna en het Noorderlicht sauna.

De Zwaluwhoeve zal de Zwaluwhoeve niet zijn als er naast het legio aan sauna's ook tal van baden aanwezig zijn om te bezoeken tijdens de saunarondes. Er is een binnen- en buitenzwembad aanwezig, diverse hottubs en whirlpools, een zoutwaterbad, kruidenbad en voetenbad. Om af te koelen dompel je in het koude dompelbad of stap je onder een frisse douche.

Locatie De Zwaluwhoeve

De locatie van De Zwaluwhoeve vind je in Hierden, gelegen in de provincie Gelderland. Het complex is gelegen aan Zuiderzeestraatweg 108. Ga je naar De Zwaluwhoeve met de auto? Dan kun je ook de postcode 3849AJ gebruiken voor navigatie. Midden in het land, op de Veluwe ligt in het dorpje Hierden resort de Zwaluwhoeve. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

Adres

Zuiderzeestraatweg 108,
3849AJ Hierden
Routebeschrijving (Google Maps)

International Wellness Resorts

De Zwaluwhoeve is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over International Wellness Resorts.

Met korting naar De Zwaluwhoeve

Na het lezen van de sauna informatie ben je waarschijnlijk heel enthousiast geworden over dit luxe resort. En aan luxe hangt natuurlijk een prijskaartje, maar niet als je je ticket koopt via onze actie. Koop je ticket voor wellnessresort de Zwaluwhoeve met voordeel. Reserveer vandaag nog na het lezen van de sauna informatie je ticket bij wellnessresort de Zwaluwhoeve met korting.