Orange Wellness informatie

Faciliteiten

Met je Orange Wellness Centre korting kun je genieten van maar liefst negen verschillende sauna's. De meest bijzondere hiervan is de zoutsteensauna met fantastisch uitzicht over de polders en de heilzame werking van de zoutstenen in de wand. Daarnaast vind je er de infraroodsauna, dit is de minst warme sauna, maar hij werkt perfect als je last hebt van blessures. De warmte dringt diep door in je lichaam, dit zorgt ervoor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt en de spieren versoepelen. In de banjasauna kun je dagelijks op verschillende tijdstippen deelnemen aan één van de opgietingen.

Na een saunaronde is het belangrijk om goed af te koelen, dat kan onder andere in het koude dompelbad. Ook kun je genieten van de whirpool. De bubbels in dit ontspannende bad stimuleren de bloedsomloop en hebben een masserende werking. Wil je graag iets actievers doen? Dan kun je een paar baantjes trekken in het verwarmde zwembad.

Locatie

De locatie van Orange Wellness vind je in Alphen aan den Rijn, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Kalkovenweg 52.
Ga je naar Orange Wellness met de auto? Dan kun je ook de postcode 2401LK gebruiken voor navigatie.

Bij Orange Wellness Centre is genoeg gratis parkeergelegenheid en het wellnesscomplex is goed bereikbaar met de auto.

Adres Orange Wellness

Kalkovenweg 52,
2401LK Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving (via Google Maps)