Informatie over Sauna De Parel

Faciliteiten

Met je Wellness & Beauty De Parel voordeel kun je helemaal tot rust komen in vijf verschillende sauna's in het saunalandschap. In de muzieksauna kun je genieten van de mooiste muziek. Hou je daar niet van en wil je liever stilte om je heen, dan is de stiltesauna iets voor jou. In de opgietsauna kun je kosteloos deelnemen aan verschillende opgietingen. Ben je gek op geuren en kleuren, dan kun je je hart ophalen in de kleuren- en kruidensauna. De combinatie van de kleuren, de geurige kruiden en de warmte laat je helemaal ontspannen. Tot slot is er de infraroodcabine, met een weldadige werking op je spieren.

Natuurlijk mag je met onze actie ook gebruik maken van de baden. Je kunt zwemmen in het binnen- en buitenbad, er is een patio met een buitenzwembad en je kunt relaxen in de twee bubbelbaden die dit wellnesscomplex rijk is.

Locatie

De locatie van Sauna De Parel vind je in Domburg, gelegen in de provincie Zeeland (Nederland). Het complex is gelegen aan Babelweg 2.
Ga je naar Sauna De Parel met de auto? Dan kun je ook de postcode 4357BT gebruiken voor navigatie.

Wellness & Beauty De Parel is te vinden in de Zeeuwse badplaats Domburg. Het is goed bereikbaar met de auto en er is volop parkeergelegenheid. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Adres Sauna De Parel

Babelweg 2,
4357BT Domburg
Routebeschrijving (via Google Maps)