Sauna De Parel

De Zeeuwse badplaats Domburg staat bekend om haar bodemproducten en de heilzame werking van het zeewater. En wat past hier beter bij dan een wellnesscentrum? Wellness & Beauty De Parel biedt alles om een dag helemaal te ontspannen. De combinatie van het weldadige saunalandschap en de vele behandelingen die je hier kunt ondergaan zorgen ervoor dat je de stress van alledag helemaal kunt vergeten. Met onze actie kun je gebruik maken van Wellness & Beauty De Parel korting. Heb je eerst meer sauna informatie nodig? Lees dan verder en laat je overtuigen.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna De Parel informatie

Sauna's en baden

Met je Wellness & Beauty De Parel voordeel kun je helemaal tot rust komen in vijf verschillende sauna's in het saunalandschap. In de muzieksauna kun je genieten van de mooiste muziek. Hou je daar niet van en wil je liever stilte om je heen, dan is de stiltesauna iets voor jou. In de opgietsauna kun je kosteloos deelnemen aan verschillende opgietingen. Ben je gek op geuren en kleuren, dan kun je je hart ophalen in de kleuren- en kruidensauna. De combinatie van de kleuren, de geurige kruiden en de warmte laat je helemaal ontspannen. Tot slot is er de infraroodcabine, met een weldadige werking op je spieren.

Natuurlijk mag je met onze actie ook gebruik maken van de baden. Je kunt zwemmen in het binnen- en buitenbad, er is een patio met een buitenzwembad en je kunt relaxen in de twee bubbelbaden die dit wellnesscomplex rijk is.

Locatie Sauna De Parel

De locatie van Sauna De Parel vind je in Domburg, gelegen in de provincie Zeeland. Wellness & Beauty De Parel is te vinden in de Zeeuwse badplaats Domburg. Het is goed bereikbaar met de auto en er is volop parkeergelegenheid. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Met korting naar Sauna De Parel

Gebruik maken van de Wellness & Beauty De Parel korting is niet moeilijk. Kijk op saunavoordeel.nl welke deal je het meest aanspreekt, reserveer je relaxdag en kom genieten met je Wellness & Beauty De Parel voordeel.