Sauna De Veluwe

Waar kom je nu beter tot rust dan in één van Nederlands mooiste natuurgebieden de Veluwe? Breng de ontspanning tot een nog hoger niveau en bezoek Sauna de Veluwe in Lunteren. In een prachtige bosrijke omgeving met luxe sauna’s en baden vergeet je voor even je drukke dagelijkse leven. Een dag voor jezelf samen met je partner of vriend/vriendin. Er is niets anders dan schone lucht, een ontspannen sfeer en ook nog eens heerlijk eten aanwezig. Verwen jezelf nog wat meer door te kiezen voor een luxe massage. Als je gebruikt maakt van de kortingen en acties bij deze sauna blijft er wellicht iets over voor dit fijne extraatje. Op deze pagina vind je veel sauna informatie en Sauna de Veluwe voordeel.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna De Veluwe informatie

Sauna's en baden

Sauna de Veluwe is een kleine, maar knusse sauna. Op de begane grond zijn er twee prettig opgezette natte ruimtes. Daar zijn twee sauna's te vinden, een droge sauna en een stoomcabine. Ook is er een whirlpool, een warm voetenbad, een dompelbad en koude en warme douches aanwezig. Tevens is er een scrubruimte aanwezig waar onbeperkt gebruik van gemaakt kan worden. In de besloten tuin staan ook nog diverse sauna's: en droge sauna, een stoomcabine en een infrarood sauna. Duik na de sauna in het dompelbad of koel af onder de stortdouche of neveldouche.

Buiten in de prachtig aangelegde tuin bevindt zich ook een groot zwembad. Dit zwembad biedt de gelegenheid om een heerlijke duik te nemen of baantjes te trekken. De temperatuur van het bad ligt altijd boven de 30 graden. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in het Moorse bad of whirlpool buiten.

Locatie Sauna De Veluwe

De locatie van Sauna De Veluwe vind je in Lunteren, gelegen in de provincie Gelderland. Het complex is gelegen aan Boslaan 17. Ga je naar Sauna De Veluwe met de auto? Dan kun je ook de postcode 6741DJ gebruiken voor navigatie. Sauna de Veluwe ligt centraal in Lunteren. De sauna is eenvoudig te bereiken met zowel de trein als met de auto. De sauna ligt direct naast het station van Lunteren.

Adres

Boslaan 17,
6741DJ Lunteren
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Sauna De Veluwe

Enthousiast geworden over deze sauna informatie? Ga dan naar Sauna de Veluwe met korting. Betaal niet de hoofdprijs voor entree, maar maak gebruik van de actie voor Sauna de Veluwe voordeel. Krijg ook korting om arrangementen. Bezorg jezelf een extra verwendagje door Sauna de Veluwe met korting te bezoeken.