Logo Sauna Grosthuizen

Sauna Grosthuizen

Aan de rand van West-Friesland, net onder de stad Hoorn, ligt Sauna Grosthuizen. Gelegen in een groene, landelijke omgeving kom je hier helemaal tot rust. Er zijn diverse sauna’s, baden en rustruimtes aanwezig. De sauna biedt alles wat je nodig hebt voor een dagje ontspanning. Betaal niet te veel voor je dagje wellness, maar bezoek Sauna Grosthuizen met korting. Via onze acties kom je in aanmerking voor flink wat Sauna Grosthuizen voordeel. Reserveer vandaag nog na het lezen van de sauna informatie. Bij Sauna Grosthuizen ontsnap je even uit de dagelijkse sleur.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Grosthuizen informatie

Sauna's en baden

Sauna Grosthuizen heeft zowel binnen- als buitensauna's. Buiten in de fraai aangelegde tuin zijn twee sauna's te vinden, waarvan één houtgestookt is. Binnen vind je onder andere een opgietsauna met een temperatuur van 80 graden, een stoomcabine en een infraroodcabine. De sauna staat bekend om haar heerlijke opgietingen, sommigen noemen het zelfs de beste van het land. Tevens is er een scrubruimte aanwezig en een koude douchehoek. Het is lekker om onder de douche even flink af te koelen na een saunabezoek. Binnen zijn ook zonnebanken en rustruimtes aanwezig. Verwen jezelf extra door te kiezen voor een professionele massage.

Geniet tussen de saunabezoeken door van de heerlijke baden die er aanwezig zijn. Neem een voetenbad, geniet van het 40 graden ontspanningsbad of trek wat baantjes in het vijftien meter lange bad met een temperatuur van 30 graden.

Locatie Sauna Grosthuizen

De locatie van Sauna Grosthuizen vind je in Avenhorn, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het complex is gelegen aan Grosthuizen 17. Ga je naar Sauna Grosthuizen met de auto? Dan kun je ook de postcode 1633EK gebruiken voor navigatie. Sauna Grosthuizen ligt in Avenhorn, een klein dorpje net onder de stad Hoorn. De sauna bevindt zich vlak langs de A7 en is goed te bereiken met de auto.

Adres

Grosthuizen 17,
1633EK Avenhorn
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Sauna Grosthuizen

Enthousiast geworden over deze gemoedelijke sauna na het lezen van de sauna informatie? Bezoek dan Sauna Grosthuizen met voordeel via onze actie. Een dagje Sauna Grosthuizen met korting is nog veel leuker dan als je de volle prijs betaalt. Dan kom je pas echt tot rust.