Sauna Helmond

Kom een dag volledig tot rust met wellnessresort Helmond voordeel. Naast de vele sauna’s en baden kun je genieten van diverse behandelingen en massages in het beautycenter. Ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht, in het restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje, of een complete maaltijd. De vele mogelijkheden maken Wellnessresort Helmond tot een geliefde plek om een dag te ontspannen. Maak nu gebruik van een actie en boek een relaxdag met Wellnessresort Helmond korting, of lees eerst verder voor meer sauna informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Helmond informatie

Sauna's en baden

Bij Wellnessresort Helmond kun je genieten van maar liefst zeven verschillende sauna's. Wat dacht je bijvoorbeeld van de panoramasauna, met een fantastisch uitzicht over Helmond. Of, voor de diehards, de sauna van 95 graden. Liever iets milder? De warmte van de infraroodsauna dringt diep door in het lichaam en zorgt voor een weldadige uitwerking op de spieren en de doorbloeding. Ook kun je gebruik maken van één van de mint stoombaden, met een heilzame werking op de luchtwegen. In de opgietsauna worden meerdere keren per dag opgietingen gehouden, waar je kosteloos bij aan kunt sluiten.

Na een saunaronde is het belangrijk om je lichaam goed af te koelen, en dat kan in de dompelbaden. Natuurlijk zijn er ook andere baden, zoals de whirpool voor ultieme ontspanning, de kruidentempel, waar je dagelijks kosteloos kunt deelnemen aan floatsessies en het zwembad om actiever aan de slag te gaan. Zowel binnen als buiten kun je voor een paar baantjes terecht in een verwarmd zwembad.

Locatie Sauna Helmond

De locatie van Sauna Helmond vind je in Helmond, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het complex is gelegen aan Scheepsboulevard 2. Ga je naar Sauna Helmond met de auto? Dan kun je ook de postcode 5705KZ gebruiken voor navigatie. Je kunt gemakkelijk met de auto naar Wellnessresort Helmond gaan, en er is voldoende parkeergelegenheid. Is één dag ontspannen niet genoeg? Dan kun je overnachten in het inpandige luxe Fletcher hotel, je loopt zo in je badjas van het resort naar je hotelkamer. Voor meer sauna informatie over Wellnessresort Helmond kun je op de website kijken.

Adres

Scheepsboulevard 2,
5705KZ Helmond
Routebeschrijving (Google Maps)

Vitae Wellnessresort

Sauna Helmond is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Vitae Wellnessresort.

Met korting naar Sauna Helmond

Via saunavoordeel.nl kun je eenvoudig gebruik maken van onze Wellnessresort Helmond korting. Kies de actie die het beste bij je past, maak de reservering compleet en geniet van je Wellnessresort Helmond voordeel.