Sauna Lomm

SpaWellness Lomm is een wellnesscenter in Limburg. U kunt hier terecht voor het ultieme vakantiegevoel. Genieten van de sauna’s, baden, relaxruimtes of een hapje of drankje in de tuin of het restaurant. Al deze faciliteiten zijn bij ons beschikbaar op de locatie. Houdt deze pagina in de gaten voor sauna informatie, onze openingstijden, en de beste SpaWellness Lomm kortingen.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Lomm informatie

Sauna's en baden

Met in totaal 7 verschillende sauna’s weten wij zeker dat u hier ook optimaal kunt genieten. Wij beschikken onder andere over de opgiet sauna, infrarood sauna, rozensauna en de lounge sauna. U kunt zelf u keuze maken tussen een hele hete, of een iets minder hete sauna. Wilt u meer weten over onze sauna’s? Kijk dan even bij de sauna informatie. Al met al kunt u in onze sauna’s in ieder geval genieten van een ontspannen dagje weg.

Bij een Spa hoort uiteraard ook een heerlijke plons in het water. Voor welk soort bad kiest u? Het binnen of buiten whirlpool bad? Of toch liever het caldarium bad? Door onze ruime keuze aan baden kunt u altijd een ontspanningsmoment hier vinden.

Locatie Sauna Lomm

De locatie van Sauna Lomm vind je in Lomm, gelegen in de provincie Limburg. SpaWellness Lomm is gelegen in Limburg. Bent u niet bekend in deze buurt? Raadpleeg dan onze Google Maps kaart om verzekerd te zijn van het juiste adres. Dit bespaart u een hoop zoeken en daarmee ook tijd. Door niet te hoeven zoeken kunt u nog langer van onze faciliteiten genieten.

Met korting naar Sauna Lomm

Iedereen houdt van korting. Ook voor SpaWellness Lomm heeft saunavoordeel.nl regelmatig leuke acties en kortingscodes beschikbaar. Wilt u profiteren van SpaWellness Lomm kortingen? Kijk dan of er een kortingscode beschikbaar is en geniet van het ultieme vakantiegevoel bij ons met SpaWellness Lomm voordeel.