Sauna Oase informatie

Faciliteiten

Met Sauna & Beauty Oase voordeel kun je genieten van zes verschillende sauna's. Wat dacht je bijvoorbeeld van de boomgaardsauna of de lavendelsauna, waar de geuren zorgen voor diepe ontspanning? In de, iets koelere, concertsauna kun je genieten van concerten en natuurfilms, en de kleurentherapie in deze sauna is goed voor de spijsvertering, de ademhaling, de bloedsomloop en het afweersysteem. In de Finse löyly sauna kun je kosteloos deelnemen aan diverse opgietrituelen.

Naast de sauna's kun je natuurlijk ook genieten van vijf verschillende baden. Neem bijvoorbeeld plaats in het heerlijk geurende dennenbad, of ontspan met bubbels in de whirpool. In de Romeinse kruidentempel ruikt het heerlijk naar lavendel, en voor de ultieme ontspanning is er rustgevende muziek. Voor de sportievelingen is er het zwembad, waar je in alle rust baantjes kunt trekken.

Locatie

De locatie van Sauna Oase vind je in Nederasselt, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Rijksweg 3.
Ga je naar Sauna Oase met de auto? Dan kun je ook de postcode 6612AG gebruiken voor navigatie.

Sauna & Beauty Oase ligt in het rustige Nederasselt, vlakbij Nijmegen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, en het resort is met de auto goed bereikbaar. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Adres Sauna Oase

Rijksweg 3,
6612AG Nederasselt
Routebeschrijving (via Google Maps)