Sauna Velp

Sauna en Beauty Velp is één van de eerste sauna’s van Nederland. De sauna, gevestigd in een groot herenhuis, bestaat al sinds 1972. Naast de verschillende sauna’s en baden kun je ook genieten van diverse behandelingen, massages en natuurlijk het lekkere eten in het restaurant. De kleinschaligheid en de gastvrijheid in dit sfeervolle complex zorgen ervoor dat bezoekers graag terugkomen. Maak gebruik van onze actie en boek nu een wellnessdag met Sauna en Beauty Velp voordeel. Lees snel verder voor meer sauna informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Velp informatie

Sauna's en baden

Bij Sauna en Beauty Velp vindt je maar liefst zes verschillende sauna's en een Turks stoombad om helemaal tot rust te komen. Zowel binnen als buiten kun je genieten van Finse sauna's, een lichttherapiesauna en een infraroodsauna. De sauna's zorgen voor een weldadig gevoel voor lichaam en geest. Gedurende de dag kun je kosteloos deelnemen aan diverse opgietingen in de sauna's.

Naast de sauna's kun je natuurlijk ook gebruik maken van de baden en whirpools. In de kruidentempel kun je bijvoorbeeld genieten van een warm kruidenbad en voor de sportievelingen is er zowel binnen als buiten de mogelijkheid om actief te zwemmen. Voor na de sauna zijn er uiteraard dompelbaden waar je kunt afkoelen. Buiten kun je gebruik maken van de koude waterval.

Locatie Sauna Velp

De locatie van Sauna Velp vind je in Velp, gelegen in de provincie Gelderland. Sauna en Beauty Velp is goed bereikbaar met de auto en beschikt over een ruime parkeerplaats. Bekijk de website voor meer sauna informatie of lees hier verder voor Sauna en Beauty Velp korting.

Met korting naar Sauna Velp

Een ontspannende wellnessdag boeken met Sauna en Beauty Velp korting is eenvoudig via saunavoordeel.nl. Kies de actie waar je gebruik van wil maken, volg de aangegeven stappen op de website en geniet van een dag ontspanning met Sauna en Beauty Velp voordeel.