Spa Puur

Kom in de rust terecht bij SpaPuur in Tilburg. Deze luxe en rijkelijke sauna biedt je alles van wat je mag verwachten van een dagje ontspanning. Of je nu een beginnende saunabezoeker bent of een expert, je hebt ruim keuze uit allerlei diverse sauna’s. Geniet met SpaPuur korting extra voordelig van je saunabezoek. Dan blijft er misschien zelfs wat over voor een heerlijke massage. Lees hier de sauna informatie en reserveer je dagentree met SpaPuur korting.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Spa Puur informatie

Sauna's en baden

SpaPuur heeft een ruime keuze uit diverse soorten sauna's. Je vermaakt je gemakkelijk de hele dag. Er zijn zogenaamde beginnersauna's, deze hebben lagere temperaturen tot 70 graden. De sauna's voor beginners zijn: bios sauna, Himalaya sauna, infraroodsauna, Turks stoombad en kruidensauna. Voor de gevorderde bezoekers die al vaker een sauna hebben bezocht liggen de temperaturen iets hoger, tussen de 70 en 75 graden. Hier vallen de volgende sauna's onder: Terävä sauna, Kanerva sauna en rozensauna. En dan zijn er ook nog speciale sauna's voor de echte experts: Finse sauna, lavendelsauna, Luja Neliö en Kelo sauna. Deze sauna's hebben temperaturen die liggen tussen de 80 en 90 graden. Als je lichaam erg gewend is aan de wisselende en hoge temperaturen zijn deze sauna's geschikt.

Ook de baden mogen natuurlijk niet ontbreken in dit luxe wellnessresort. Er is een binnen- en buitenzwembad aanwezig waar je baantjes kan trekken. Daarnaast zijn er ook nog heerlijke relaxbaden aanwezig, zoals een caldarium, diverse whirlpools, een voetenbad en een zoutwaterbad.

Locatie Spa Puur

De locatie van Spa Puur vind je in Tilburg, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het complex is gelegen aan Moerse Dreef 10. Ga je naar Spa Puur met de auto? Dan kun je ook de postcode 5043AX gebruiken voor navigatie. SpaPuur ligt centraal in Brabant. Gelegen in een wijk van Tilburg. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het resort eenvoudig te bereiken.

Adres

Moerse Dreef 10,
5043AX Tilburg
Routebeschrijving (Google Maps)

International Wellness Resorts

Spa Puur is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over International Wellness Resorts.

Met korting naar Spa Puur

Verras je vriend of vriendin en neem hem of haar een dagje mee uit naar SpaPuur. Hou het betaalbaar voor jezelf en kies voor een actie met SpaPuur voordeel. Met deze sauna informatie kan jij vast iemand overtuigen om met je mee te gaan. Ontdek het aantrekkelijke SpaPuur voordeel en reserveer vandaag nog via onze actie.