Spa Savarin

Spa Savarin in Rijswijk is een kleinschalige cityspa waar je even de drukte van alledag kunt ontvluchten en heerlijk kunt ontspannen. Je kunt hier terecht voor diverse arrangementen en behandelingen, en natuurlijk voor ontspanning in de sauna’s, baden of het restaurant. Ontspannen met Spa Savarin voordeel is door de kleinschaligheid van deze cityspa in te passen in iedere agenda. Maak gebruik van onze actie en boek je Spa Savarin korting. Lees snel verder voor meer sauna informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Spa Savarin informatie

Sauna's en baden

Spa Savarin beschikt over twee traditionele Finse sauna's, waarvan één een panoramasauna is met uitzicht over de mooie tuin. De hoge temperatuur zorgt voor reiniging van de huid en een verbeterde bloedsomloop. Naast de Finse sauna's kun je gebruik maken van de infraroodsauna. De warmte dringt diep door in het lichaam en de spieren, wat deze sauna ideaal maakt bij spierpijn en blessures. Tot slot kun je helemaal ontspannen in het Turkse stoombad. De etherische olieën in de stoom hebben een weldadige werking op de luchtwegen.

Na de sauna is het belangrijk om goed af te koelen en hiervoor kun je onder andere gebruik maken van het dompelbad. Daarnaast kun je genieten van de hottub, met bubbels die de spieren ontspannen. De sportievelingen kunnen banen trekken in het zwembad, maar als je niet wil zwemmen kun je je spieren laten verwennen door de jetstreams in het bad. Naast deze baden is het ook mogelijk om een privé ontspanningsbad te reserveren. Hiervoor betaal je wel extra.

Locatie Spa Savarin

De locatie van Spa Savarin vind je in Rijswijk, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het complex is gelegen aan Laan van Hoornwijck 29. Ga je naar Spa Savarin met de auto? Dan kun je ook de postcode 2289DG gebruiken voor navigatie. Spa Severin ligt in een rustgevende omgeving in Rijswijk, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Er is een ruime parkeergelegenheid. Kijk op de website voor meer sauna informatie.

Adres

Laan van Hoornwijck 29,
2289DG Rijswijk
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Spa Savarin

Gebruik maken van onze Spa Savarin korting is eenvoudig via saunavoordeel.nl. Kies de actie waar je gebruik van wil maken, volg de aangegeven stappen en geniet van een bezoek aan deze cityspa met Spa Savarin voordeel.