Spa Sense

Voor echte Brabantse gastvrijheid en ontspanning ga je naar sauna SpaSense in Geldrop. Het wellnessresort is gelegen in een groene omgeving en biedt alles wat je nodig hebt voor een dagje rust. Geniet in alle luxe van de diversiteit aan sauna’s en behandelingen. Je kan er nog meer van genieten als je met SpaSense korting de sauna bezoekt. Lees hier alle sauna informatie en ontdek of er een actie is die bij jouw wensen past.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Spa Sense informatie

Sauna's en baden

De sauna's van SpaSense zijn onderverdeeld in sauna's voor beginners, gevorderden en experts. De sauna's voor beginners zijn: infrarood sauna, stoomcabine, solekamer en rozen stoomcabine. Deze sauna's hebben lagere temperaturen en zijn daarom geschikt voor mensen die nog nooit een sauna bezocht hebben. De sauna's voor gevorderden zijn: de eucalyptussauna, muzieksauna en puuliiteri. Deze sauna's hebben een gemiddelde temperatuur dat ligt tussen de 60 en 70 graden. De sauna's voor experts bevatten temperaturen boven de 80 graden en zijn als volgt: lavendelsauna, kelo sauna en de Chinese mintsauna. Deze sauna's zijn geschikt voor mensen die helemaal gewend zijn aan de verschillende en hoge temperatuurwisselingen.

Tussen de saunarondes door is het heerlijk om te ontspannen in de binnen- en buitenbaden. Bij SpaSense is er een groot binnen- en buitenbad aanwezig. Daarnaast is er binnen een whirlpool, een voetenbad, caldarium en zoutwaterbad aanwezig. Buiten is er nog een Kneipp voetenbad te vinden. Probeer ze allemaal.

Locatie Spa Sense

De locatie van Spa Sense vind je in Geldrop, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het complex is gelegen aan Zwembadweg 7. Ga je naar Spa Sense met de auto? Dan kun je ook de postcode 5663PL gebruiken voor navigatie. SpaSense is gelegen in het Brabantse Geldrop. Er kan gratis geparkeerd worden. Het ligt vlak langs de A67 en is gemakkelijk te vinden.n

Adres

Zwembadweg 7,
5663PL Geldrop
Routebeschrijving (Google Maps)

International Wellness Resorts

Spa Sense is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over International Wellness Resorts.

Met korting naar Spa Sense

Een dagje sauna wordt nog leuker als je met SpaSense voordeel er heen gaat. Op deze pagina vind je altijd een interessante actie. Ontdek je SpaSense korting en reserveer vandaag nog. Kies voor SpaSense voordeel op een arrangement of korting op je entree. Meer sauna informatie is niet nodig om te weten dat SpaSense je veel te bieden heeft.