Spa Weesp

Mediterraans genieten, daarvoor staat SPA Wellness Weesp garant. In dit wellnessresort in Weesp kan je genieten van verwarmde baden en een grote verscheidenheid aan sauna’s. Daarnaast kan je je laten verwennen met een aan jouw noden aangepaste treatment. Of waag je aan het ritueel van de opgieting. Zo kom jij gegarandeerd helemaal relax weer buiten. Ontdek hier op Saunavoordeel.nl welke acties er momenteel zijn en hoe je Spa Wellness Weesp met voordeel kan bezoeken. We geven je graag meer sauna informatie hieronder.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Spa Weesp informatie

Sauna's en baden

SPA Wellness Weesp heeft acht verschillende sauna's ter beschikking. Heb je nog niet veel ervaring met de sauna, kies dan voor de infraroodsauna, de lounge sauna of de rozensauna. In deze laatste cabine is het 65°C tot 70°C en word je omringd door de geur van rozen. Op de saunakachel liggen brokken rozenkwarts, een zuiverende steen met helende eigenschappen. Mag het een beetje warmer? Neem dan eens een kijkje in de panorama sauna, stilte sauna, bamboe sauna, Kelo opgietsauna of lavendel sauna. Als je gewend bent om naar de sauna te gaan, probeer dan de Kelo sauna of de Finse sauna.

Bubbelen in de whirlpool, zwemmen van het binnen- naar het buitenbad of ontspannen in het Caldarium bad; het kan allemaal. Spa Wellness Weesp heeft zeven baden om jou helemaal te doen relaxen. Start je saunaronde met een voetenbad, ontspan in het stoombad en geniet van het Mediterraans getinte buitenbad Amarantos.

Locatie Spa Weesp

De locatie van Spa Weesp vind je in Weesp, gelegen in de provincie Noord-Holland. SPA Wellness Weesp vind je op de Basisweg in Weesp, niet ver van afrit 1-Weesp vanaf de A9.

International Wellness Resorts

Spa Weesp is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over International Wellness Resorts.

Met korting naar Spa Weesp

Via Saunavoordeel.nl kan je SPA Wellness Weesp met voordeel bezoeken. Geniet van onze speciale acties zodat jij kan genieten van een dagje wellness in SPA Wellness Weesp met korting. Bied mee op een dagentree voor twee personen of krijg tot wel 61% korting op jouw dagentree met ontspanningsritueel.