SpaWell Sauna Peize

In de buurt van Peize, in de provincie Drenthe, ligt het prachtige complex van SpaWell. In hier kun je al je zorgen loslaten en heerlijk ontspannen in sauna’s, baden en tijdens beautybehandelingen. Saunavoordeel.nl biedt je de kans om Spawell met korting te bezoeken. Ook kun je dankzij speciale acties profiteren van een Wellness dag bij SpaWell met voordeel. Ontdek actuele acties en kortingen op onze website. Maak je agenda vrij en reserveer je wellnessdag nu! Meer sauna informatie vind je hieronder.

Praktische informatie

Bekijk ook:

SpaWell Sauna Peize informatie

Sauna's en baden

Breng je Wellness dag door in het fijne complex van SpaWell. Relax in één van de negen sauna’s. Beginners kunnen starten met lage temperaturen, terwijl voor gevorderden en experts sauna’s met hogere temperaturen beschikbaar zijn. Alle sauna’s hebben een rustige en natuurlijke uitstraling. De sauna’s hebben allen unieke eigenschappen. De Infrarood sauna werkt diep in op je spieren. De Filmsauna laat je prachtige natuurfilms zien. Ontdek alle verschillende sauna’s en de bijhorende eigenschappen op de website van SpaWell.

Badder jezelf in heerlijk verwarmde en koude baden. Klets gezellig met elkaar terwijl je geniet van een voetenbad of breng tijd door in een bubbelbad. Voel jezelf vrij en doe wat je wilt. Drijf bijvoorbeeld in het zoutwaterbad. Het zoutwaterbad is rijk aan mineralen en biedt een goede verzorging voor je huid. Het complex heeft tot slot ook binnen- en buitenzwembaden.

Locatie SpaWell Sauna Peize

De locatie van SpaWell Sauna Peize vind je in Peize, gelegen in de provincie Drenthe. In Drenthe vlakbij de grens met de provincie Groningen vind je SpaWell. Het resort ligt dichtbij de weg en is gemakkelijk met de auto en de bus te bereiken.

International Wellness Resorts

SpaWell Sauna Peize is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over International Wellness Resorts.

Met korting naar SpaWell Sauna Peize

Kortings- en biedacties voor SpaWell wisselen elkaar geregeld af. Bekijk de actuele acties op onze website en reserveer jouw welverdiende dagje Wellness bij SpaWell met voordeel. De SpaWell korting kan flink oplopen en tijdens biedacties kan je zelf je prijs bepalen.