Thermen Nijmegen informatie

Faciliteiten

Thermen Nijmegen beschikt over zes verschillende sauna's en cabines. Relax in de infraroodcabine, Finse of gewone sauna en het saunarium. In de lichttherapiesauna bedraagt de temperatuur 80°C, net als in de eucalyptussauna waar elk uur eucalyptusolie wordt opgegoten. In de eventsauna vinden dagelijks minstens vijf uitgebreide löily's of opgietingen plaats. Deze opgietingen zijn gekoppeld aan diverse thema's en gaan gepaard met verschillende kruiden, oliën en soms zelfs muziek.

Bij Thermen Nijmegen kan je genieten van tien baden. Neem een duik in één van de twee zwembaden, relax in één van de twee bubbelbaden, reinig je huid in het Turks stoombad of in de kruidentempel. Dit is een stoombad gecombineerd met een kruidenbad. De ontspannende muziek op de achtergrond doet je helemaal wegdromen. Na een rondje in de sauna kan je afkoelen in één van de drie dompelbaden.

Locatie

De locatie van Thermen Nijmegen vind je in Nijmegen, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Panovenlaan 3.
Ga je naar Thermen Nijmegen met de auto? Dan kun je ook de postcode 6525DZ gebruiken voor navigatie.

Thermen Nijmegen ligt niet ver van het centrum van Nijmegen. Vertrek in de richting van Groesbeek. Neem de eerste afslag op de rotonde bij hotel Sionshof en sla vlak voor de spoorwegovergang rechtsaf. 200 meter verder ligt Thermen Nijmegen.

Adres Thermen Nijmegen

Panovenlaan 3,
6525DZ Nijmegen
Routebeschrijving (via Google Maps)