Logo Thermen Nijmegen

Thermen Nijmegen

In een bosrijke omgeving vind je het sauna- en thermencomplex Thermen Nijmegen. Kom helemaal tot rust in de baden en sauna’s. Of geniet van een uitgebreide lichaamsmassage met of zonder gezichtsbehandeling. Op zoek naar een speciale ervaring? Reserveer je plekje in de Turkse hammam en laat je inzepen door de Tellak. In het à la carte-restaurant stil je je honger met heerlijke gerechten. Wil je graag Thermen Nijmegen met voordeel bezoeken? Vind hier de beste acties om van jouw verwendag in Thermen Nijmegen een succes te maken.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Thermen Nijmegen informatie

Sauna's en baden

Thermen Nijmegen beschikt over zes verschillende sauna's en cabines. Relax in de infraroodcabine, Finse of gewone sauna en het saunarium. In de lichttherapiesauna bedraagt de temperatuur 80°C, net als in de eucalyptussauna waar elk uur eucalyptusolie wordt opgegoten. In de eventsauna vinden dagelijks minstens vijf uitgebreide löily's of opgietingen plaats. Deze opgietingen zijn gekoppeld aan diverse thema's en gaan gepaard met verschillende kruiden, oliën en soms zelfs muziek.

Bij Thermen Nijmegen kan je genieten van tien baden. Neem een duik in één van de twee zwembaden, relax in één van de twee bubbelbaden, reinig je huid in het Turks stoombad of in de kruidentempel. Dit is een stoombad gecombineerd met een kruidenbad. De ontspannende muziek op de achtergrond doet je helemaal wegdromen. Na een rondje in de sauna kan je afkoelen in één van de drie dompelbaden.

Locatie Thermen Nijmegen

De locatie van Thermen Nijmegen vind je in Nijmegen, gelegen in de provincie Gelderland. Het complex is gelegen aan Panovenlaan 3. Ga je naar Thermen Nijmegen met de auto? Dan kun je ook de postcode 6525DZ gebruiken voor navigatie. Thermen Nijmegen ligt niet ver van het centrum van Nijmegen. Vertrek in de richting van Groesbeek. Neem de eerste afslag op de rotonde bij hotel Sionshof en sla vlak voor de spoorwegovergang rechtsaf. 200 meter verder ligt Thermen Nijmegen.

Adres

Panovenlaan 3,
6525DZ Nijmegen
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Thermen Nijmegen

Dankzij Saunavoordeel.nl kan jij naar Thermen Nijmegen met voordeel. Met onze actie's bespaar je tot wel 52% korting op jouw wellnessdag in dit heerlijke saunacomplex. Bezoek nu Thermen Nijmegen met korting en kom als herboren terug.