Informatie over Wellnessresort Goes

Faciliteiten

Bij Sauna & Wellnessresort Goes hebben wij 5 verschillende sauna’s. U kunt de hele dag door afwisselen tussen de sauna’s, of kiest u voor een langer ontspannen moment in uw favoriete sauna? Kiest u voor de opgietsauna, mint stoomcabine, of voor de 95 graden sauna? Voor iedere persoon hebben wij een sauna die bij zijn/haar wensen past. Meer informatie over onze sauna’s vindt u bij de sauna informatie.

Wij beschikken over maar liefst 8 verschillende baden. Waaronder de afkoelzone, het voetenbad, de kruidentempel en het verwarmde buitenbad. Doordat wij zo’n grote keuze aan baden hebben weten wij zeker dat u hier tot rust zult komen op de manier waarop u dat het liefste doet.

Locatie

De locatie van Wellnessresort Goes vind je in Goes, gelegen in de provincie Zeeland (Nederland). Het complex is gelegen aan Geldeloozepad 7.
Ga je naar Wellnessresort Goes met de auto? Dan kun je ook de postcode 4463AJ gebruiken voor navigatie.

Sauna & Wellnessresort Goes ligt in het hart van Zeeland. Het resort is makkelijk bereikbaar, maar bent u niet bekend in deze stad dan kunt u het beste even onze Google Maps kaart gebruiken. Op deze manier komt u altijd op het juiste adres aan!

Adres Wellnessresort Goes

Geldeloozepad 7,
4463AJ Goes
Routebeschrijving (via Google Maps)

Vitae Wellnessresort

Wellnessresort Goes is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Vitae Wellnessresort.