Informatie over BLUE Wellnessresort Helmond

Faciliteiten

Bij Wellnessresort Helmond kun je genieten van maar liefst zeven verschillende sauna's. Wat dacht je bijvoorbeeld van de panoramasauna, met een fantastisch uitzicht over Helmond. Of, voor de diehards, de sauna van 95 graden. Liever iets milder? De warmte van de infraroodsauna dringt diep door in het lichaam en zorgt voor een weldadige uitwerking op de spieren en de doorbloeding. Ook kun je gebruik maken van één van de mint stoombaden, met een heilzame werking op de luchtwegen. In de opgietsauna worden meerdere keren per dag opgietingen gehouden, waar je kosteloos bij aan kunt sluiten.

Na een saunaronde is het belangrijk om je lichaam goed af te koelen, en dat kan in de dompelbaden. Natuurlijk zijn er ook andere baden, zoals de whirpool voor ultieme ontspanning, de kruidentempel, waar je dagelijks kosteloos kunt deelnemen aan floatsessies en het zwembad om actiever aan de slag te gaan. Zowel binnen als buiten kun je voor een paar baantjes terecht in een verwarmd zwembad.

Locatie

De locatie van BLUE Wellnessresort Helmond vind je in Helmond, gelegen in de provincie Noord-Brabant (Nederland). Het complex is gelegen aan Scheepsboulevard 2.
Ga je naar BLUE Wellnessresort Helmond met de auto? Dan kun je ook de postcode 5705KZ gebruiken voor navigatie.

Je kunt gemakkelijk met de auto naar Wellnessresort Helmond gaan, en er is voldoende parkeergelegenheid. Is één dag ontspannen niet genoeg? Dan kun je overnachten in het inpandige luxe Fletcher hotel, je loopt zo in je badjas van het resort naar je hotelkamer. Voor meer sauna informatie over Wellnessresort Helmond kun je op de website kijken.

Adres BLUE Wellnessresort Helmond

Scheepsboulevard 2,
5705KZ Helmond
Routebeschrijving (via Google Maps)

BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellnessresort Helmond is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BLUE Wellness by Fletcher.