Hoe blij zou jij worden van een wellness ervaring zonder dat je hiervoor hoeft te betalen? Waarschijnlijk heel blij! Dat is precies wat de ontvanger van een cadeaubon ervaart als hij of zij een tegoedbon krijgt voor een wellness beleving. Lekker een dagje naar de sauna of een beauty behandeling ondergaan van het tegoed wat op de cadeaubon staat. Een momentje voor jezelf wat je gehad hebt van een ander is dubbel zo waardevol. Een ontzettend leuk idee dus om aan iemand cadeau te geven.

Gericht op plezier, ontspanning en welzijn

Met een bon met een tegoed voor een wellness-, of een beautybehandeling geef je echt een cadeau wat gericht is op plezier en ontspanning. Daar maak je de ontvanger vast en zeker erg blij mee. Ontspanning speelt namelijk een belangrijke rol in het welzijn van de mens. Het heeft positieve effecten op zowel je fysieke als je mentale gezondheid. Ontspanning vermindert stress waardoor mensen zich kalmer en evenwichtiger voelen. Het kan je stemming stabiliseren of angsten verminderen. Tijdens periodes van ontspanning kan de spierspanning verminderen wat eventueel weer pijntjes kan verlichten. Regelmatig ontspannen kan goed zijn om de bloeddruk te verlagen. Door ontspanning slaap je beter, je concentratie en focus wordt hoger en het immuunsysteem kan sterker worden. Naast ontspanning zijn er nog veel meer voordelen aan het bezoeken van een sauna. Genoeg redenen dus om iemand blij te maken met een tegoed voor een wellness, saunabezoek of beautybehandeling.

Persoonlijk cadeau

Wat voor de een ontspannend is, kan voor een ander anders aanvoelen. Geef daarom altijd een tegoedbon zodat de ontvanger zelf kan kiezen voor een behandeling die bij hem of haar past. Natuurlijk kun je jezelf ook een bon geven en hem innen zodra je eraan toe bent. De ideale gift voor een geluksmomentje!

Vrij om zelf te besteden

Een cadeaubon of een tegoedbon is een voucher die wordt gebruikt als een alternatieve vorm van betaling bij de aanschaf van goederen of diensten. Deze bon vertegenwoordigt een bepaalde waarde en voor dit bedrag kun je dus diensten of goederen afnemen zonder dat je er zelf voor hoeft te betalen. Vaak hebben de cadeaubonnen een unieke code die bij de kassa wordt gescand of ingevoerd. Mocht het product, de dienst of de behandeling duurder zijn dan de waarde op de tegoedbon, dan vult diegene die het product of de dienst afneemt het resterende bedrag gewoon zelf aan. Als je in het bezit bent van een cadeaubon ben je dus niet verplicht om voor een product of behandeling te kiezen wat precies het tegoed op de bon vertegenwoordigt.

Sauna of wellness naar keuze

Een dergelijke wellnessbon cadeau geven, heeft als voordeel dat de ontvanger van de bon zelf vrij is om te kiezen wat ze ermee willen doen. De één wil misschien alleen van de sauna genieten terwijl de ander een heerlijke massage prefereert. Of misschien kiest de ontvanger wel voor beide opties. Het is prettig om te weten dat bij het geven van zo’n bon je dus nooit iets geeft waar de ontvanger niet blij mee is.
Een ideale cadeau-keuze dus in een tijd waarin het voorkomen van verspilling belangrijk is, in tegenstelling tot sommige geschenken die niet in de smaak vallen of niet worden gebruikt. De ontvanger van de bon kan namelijk zelf kiezen waar hij of zij de bon voor gebruikt.