Informatie over SpaPuur

Faciliteiten

SpaPuur heeft een ruime keuze uit diverse soorten sauna's. Je vermaakt je gemakkelijk de hele dag. Er zijn zogenaamde beginnersauna's, deze hebben lagere temperaturen tot 70 graden. De sauna's voor beginners zijn: bios sauna, Himalaya sauna, infraroodsauna, Turks stoombad en kruidensauna. Voor de gevorderde bezoekers die al vaker een sauna hebben bezocht liggen de temperaturen iets hoger, tussen de 70 en 75 graden. Hier vallen de volgende sauna's onder: Terävä sauna, Kanerva sauna en rozensauna. En dan zijn er ook nog speciale sauna's voor de echte experts: Finse sauna, lavendelsauna, Luja Neliö en Kelo sauna. Deze sauna's hebben temperaturen die liggen tussen de 80 en 90 graden. Als je lichaam erg gewend is aan de wisselende en hoge temperaturen zijn deze sauna's geschikt.

Ook de baden mogen natuurlijk niet ontbreken in dit luxe wellnessresort. Er is een binnen- en buitenzwembad aanwezig waar je baantjes kan trekken. Daarnaast zijn er ook nog heerlijke relaxbaden aanwezig, zoals een caldarium, diverse whirlpools, een voetenbad en een zoutwaterbad.

Locatie

De locatie van SpaPuur vind je in Tilburg, gelegen in de provincie Noord-Brabant (Nederland). Het complex is gelegen aan Moerse Dreef 10.
Ga je naar SpaPuur met de auto? Dan kun je ook de postcode 5043AX gebruiken voor navigatie.

SpaPuur ligt centraal in Brabant. Gelegen in een wijk van Tilburg. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het resort eenvoudig te bereiken.

Adres SpaPuur

Moerse Dreef 10,
5043AX Tilburg
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

SpaPuur is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.