Informatie over BLUE Wellnessboot Mill

Faciliteiten

Met ons Wellnessboot Mill voordeel kun je genieten van de verschillende sauna's die je op dit luxe jacht kunt vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een infraroodsauna, of een panoramasauna met geur én een fantastisch uitzicht? Buiten kun je terecht in de saunagrot met een kruidentempel, een zoutstoombad en een rassulruimte. Je kunt ook gratis deelnemen aan de opgietingen in de opgietsauna met open haard. Maak je liever gebruik van een stoombad, dan moet je het mint stoombad echt proberen. De frisse geur maakt je luchtwegen open. Alle sauna informatie is te vinden op de website van de wellnessboot.

Behalve sauna's zijn er natuurlijk ook verschillende baden te vinden op de boot. Koel af in de dompelbaden, en geniet van de verschillende whirlpools en kruidenbaden. Voor ultieme ontspanning kun je kosteloos deelnemen aan één van de floatsessies.

Locatie

De locatie van BLUE Wellnessboot Mill vind je in Mill, gelegen in de provincie Noord-Brabant (Nederland). Het complex is gelegen aan Hoogveldseweg 1.
Ga je naar BLUE Wellnessboot Mill met de auto? Dan kun je ook de postcode 5451AA gebruiken voor navigatie.

De Wellnessboot ligt in het Brabantse plaatsje Mill, vlakbij Nijmegen. De boot is goed bereikbaar en er is voldoende ruimte om te parkeren. Is één dag wellness niet genoeg? Dan kun je in het naastgelegen hotel overnachten. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Adres BLUE Wellnessboot Mill

Hoogveldseweg 1,
5451AA Mill
Routebeschrijving (via Google Maps)

BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellnessboot Mill is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BLUE Wellness by Fletcher.