Informatie over BLUE Wellnessresort Sittard

Faciliteiten

Wellness Sittard is misschien niet het grootste wellnesscomplex, het is wel sfeervol. Kom hier genieten van de vijf sauna's en stoombaden. Er zijn sauna's met verschillende temperaturen, voor ieder wat wils dus. Wat dacht je bijvoorbeeld van de panoramasauna, waar je een fantastisch uitzicht hebt over het stadion? De geur van sinaasappel en citroen werkt opwekkend en verfrissend. Heb je liever een stoombad, dan is de mint stoomcabine iets voor jou. De frisse mintdampen hebben een diep reinigend effect, en de stoom heeft een weldadige werking op de luchtwegen.

Na een warme saunaronde kan het lichaam wel wat verkoeling gebruiken, en dat kan in de afkoelruimte of in het dompelbad. Geniet je liever van een warm bad, dan moet je bij de whirpool of de kruidentempel zijn. In het verwarmde binnen- en buitenbad kun je je op sportief gebied uitleven.

Locatie

De locatie van BLUE Wellnessresort Sittard vind je in Sittard, gelegen in de provincie Limburg (Nederland). Het complex is gelegen aan Milaanstraat 115.
Ga je naar BLUE Wellnessresort Sittard met de auto? Dan kun je ook de postcode 6135LH gebruiken voor navigatie.

Wellness Sittard ligt bij het stadion en is goed te bereiken met de auto. Vind je één dag wellness met BLUE Wellness Sittard voordeel niet genoeg? Dan kun je overnachten in het bijbehorende Fletcher hotel. Als je wil loop je zo in je badjas naar je hotelkamer. Meer sauna informatie kun je vinden op de website.

Adres BLUE Wellnessresort Sittard

Milaanstraat 115,
6135LH Sittard
Routebeschrijving (via Google Maps)

BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellnessresort Sittard is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BLUE Wellness by Fletcher.