Informatie over Centre du Lac

Faciliteiten

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maar liefst 7 verschillende soorten sauna's. Onze sauna's prikkelen uw zintuigen en hebben daarnaast een positieve werking op de lichamelijke gesteldheid. Een unieke ervaring is onze Rozenkwarts sauna, bij binnenkomst van deze sauna wordt u verwelkomd door een zachte geur van rozen. Bij Centre du Lac kunt u tevens kennis maken met het Finse Löyly ritueel. Bovendien kunt u genieten in onze Kelo sauna, Löyly sauna, Finse lounge sauna, kleurensauna, Infrarood sauna en het Turkse stoombad.

Even afkoelen of een ontspannen duik nemen, in het water kunt u heerlijk tot rust komen. Centre du Lac biedt 6 verschillende soorten baden. In het grote, verwarmde zwembad zwemt u van binnen naar buiten. In ons Wellness bad kunt u deelnemen aan een drijfsessie, beleef hoe fijn het is om gewichtloosheid te ervaren. Kom genieten in ons grote zwembad, kruidenbad, Wellness bad en ontspan in de whirlpools, koude dompelbaden en voetenbaden.

Locatie

De locatie van Centre du Lac vind je in Pijnacker, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Katwijkerlaan 105.
Ga je naar Centre du Lac met de auto? Dan kun je ook de postcode 2641PE gebruiken voor navigatie.

Centre du Lac is gelegen in Pijnacker, Zuid-Holland. Dit dorpje ligt tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Adres Centre du Lac

Katwijkerlaan 105,
2641PE Pijnacker
Routebeschrijving (via Google Maps)

Select Wellness Group

Centre du Lac is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.