Informatie over Cityspa Spavarin

Faciliteiten

Spa Savarin beschikt over twee traditionele Finse sauna's, waarvan één een panoramasauna is met uitzicht over de mooie tuin. De hoge temperatuur zorgt voor reiniging van de huid en een verbeterde bloedsomloop. Naast de Finse sauna's kun je gebruik maken van de infraroodsauna. De warmte dringt diep door in het lichaam en de spieren, wat deze sauna ideaal maakt bij spierpijn en blessures. Tot slot kun je helemaal ontspannen in het Turkse stoombad. De etherische olieën in de stoom hebben een weldadige werking op de luchtwegen.

Na de sauna is het belangrijk om goed af te koelen en hiervoor kun je onder andere gebruik maken van het dompelbad. Daarnaast kun je genieten van de hottub, met bubbels die de spieren ontspannen. De sportievelingen kunnen banen trekken in het zwembad, maar als je niet wil zwemmen kun je je spieren laten verwennen door de jetstreams in het bad. Naast deze baden is het ook mogelijk om een privé ontspanningsbad te reserveren. Hiervoor betaal je wel extra.

Locatie

De locatie van Cityspa Spavarin vind je in Rijswijk, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Laan van Hoornwijck 29.
Ga je naar Cityspa Spavarin met de auto? Dan kun je ook de postcode 2289DG gebruiken voor navigatie.

Spa Severin ligt in een rustgevende omgeving in Rijswijk, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Er is een ruime parkeergelegenheid. Kijk op de website voor meer sauna informatie.

Adres Cityspa Spavarin

Laan van Hoornwijck 29,
2289DG Rijswijk
Routebeschrijving (via Google Maps)