Just Wellness

Just Wellness is dé beautysalon voor moderne trendsetters! Bij Just Wellness werken we altijd met de nieuwste technieken en bieden we innoverende behandelingen aan op het gebied van beauty en wellness. Of je nu op zoek bent naar de beste permanente ontharingstechnieken of gewoon een dagje wilt relaxeren, Just Wellness is de plek waar je het kunt vinden. Op zoek naar Just Wellness korting? Vergeet dan ook niet om op deze pagina te kijken voor de beste kortingen en acties waar jij nú gebruik van kunt maken!

Praktische informatie

Bekijk ook:

Just Wellness informatie

Sauna's en baden

Bij Just Wellness zijn verschillende beauty behandelingen beschikbaar. Zo kun je gebruik maken van Optimum Pulse-light Technology, de meest geavanceerde permanente ontharingstechniek, die effectiever en sneller is dan conventionele ontharingstechnieken. Of de Cryolipolyse behandeling, een niet chirurgisch alternatief voor liposuctie. Ook voor mooie nagels kun je bij Just Wellness terecht.

Bij Just Wellness kun je ook terecht voor massages. Zo kun je kiezen uit een rug nek en schouder massage, of een massage van het totale lichaam. Beide zijn te combineren met een scrub en ook te boeken in duo-vorm.

Locatie Just Wellness

De locatie van Just Wellness vind je in Amsterdam, gelegen in de provincie Noord-Holland. Just Wellness heeft 7 filialen door Nederland heen: Alkmaar, Tilburg, Breda, Den Bosch, twee in Eindhoven en eentje in hartje Amsterdam! Zo is er altijd een locatie waar jij terecht kunt om van je Just Wellness voordeel te profiteren.

Met korting naar Just Wellness

Wat is er beter dan jezelf te trakteren op een beauty behandeling? Er eentje vinden met een mooie korting in de actie! Via deze website kun je niet alleen sauna informatie vinden, maar ook Just Wellness korting.