Informatie over Linds Wellness

Faciliteiten

Eén van de sauna's waar je bij Linds Wellness van kunt genieten is de infraroodsauna. De sauna heeft een prettige temperatuur van ongeveer 60 graden en is daarmee ook geschikt voor beginnende saunagangers. De warmte van de infraroodstraling dringt diep door in het lichaam en zorgt voor een versoepeling van de spieren. Bovendien worden schadelijke stoffen uitgestoten met het zweet en wordt de weerstand versterkt. De weldadige warmte zorgt ervoor dat de stress en vermoeidheid even verleden tijd zijn.

Wil je even geen sauna, dan kun je ontspannen in de whirpool. De bubbels en het warme water hebben een rustgevende werking. Ben je liever iets actiever, dan kun je natuurlijk even zwemmen in het zwembad. Naast de baden en sauna's kun je met je Linds Wellness voordeel volop gebruik maken van de relaxruimte en het mooie buitenterras.

Locatie

De locatie van Linds Wellness vind je in Overdinkel, gelegen in de provincie Overijssel (Nederland). Het complex is gelegen aan Hoofdstraat 129.
Ga je naar Linds Wellness met de auto? Dan kun je ook de postcode 7586BN gebruiken voor navigatie.

Linds Wellness is te vinden in het Overijsselse plaatsje Overdinkel, vlak bij de Duitse grens. Het complex is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Adres Linds Wellness

Hoofdstraat 129,
7586BN Overdinkel
Routebeschrijving (via Google Maps)