Linds Wellness

Bij Linds Wellness kun je in een sfeervol complex helemaal tot rust komen en de drukte van alledag vergeten. Je vindt hier alles op het gebied van ontspanning en lichaamsverzorging onder één dak. Naast de vele behandelingen die aangeboden worden kun je ook met Linds Wellness korting genieten van de saunafaciliteiten die het complex te bieden heeft. Doordat het zo compleet is komen mensen graag vaker langs om te genieten bij Linds Wellness. Wil je ook een dag ontspannen? Kijk dan hier voor een actie die bij je past. Voor meer sauna informatie kun je hier verder lezen.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Linds Wellness informatie

Sauna's en baden

Eén van de sauna's waar je bij Linds Wellness van kunt genieten is de infraroodsauna. De sauna heeft een prettige temperatuur van ongeveer 60 graden en is daarmee ook geschikt voor beginnende saunagangers. De warmte van de infraroodstraling dringt diep door in het lichaam en zorgt voor een versoepeling van de spieren. Bovendien worden schadelijke stoffen uitgestoten met het zweet en wordt de weerstand versterkt. De weldadige warmte zorgt ervoor dat de stress en vermoeidheid even verleden tijd zijn.

Wil je even geen sauna, dan kun je ontspannen in de whirpool. De bubbels en het warme water hebben een rustgevende werking. Ben je liever iets actiever, dan kun je natuurlijk even zwemmen in het zwembad. Naast de baden en sauna's kun je met je Linds Wellness voordeel volop gebruik maken van de relaxruimte en het mooie buitenterras.

Locatie Linds Wellness

De locatie van Linds Wellness vind je in Overdinkel, gelegen in de provincie Overijssel. Het complex is gelegen aan Hoofdstraat 129. Ga je naar Linds Wellness met de auto? Dan kun je ook de postcode 7586BN gebruiken voor navigatie. Linds Wellness is te vinden in het Overijsselse plaatsje Overdinkel, vlak bij de Duitse grens. Het complex is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Adres

Hoofdstraat 129,
7586BN Overdinkel
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Linds Wellness

Een wellnessdag boeken met Linds Wellness korting is heel eenvoudig. Kijk hier op saunavoordeel.nl welke actie aansluit bij je wensen. Volg de aangegeven stappen om de reservering compleet te maken en geniet alvast van de voorpret. En vergeet niet te genieten van het Linds Wellness voordeel.