Sauna De Bronsbergen

Rijdend door de mooie omgeving van de Achterhoek, kom je bij het Wellness Center de Bronsbergen terecht. Persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en een unieke beleving staat in dit Wellness Center centraal. Profiteer van de acties op de website van saunavoordeel.nl en bezoek Wellness Center de Bronsbergen met korting. Relax in een van de acht sauna’s, dompel jezelf onder en geniet van rust.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna De Bronsbergen informatie

Sauna's en baden

Het ontspannen van je lichaam zorgt voor een helende werking. Het kleinschalige complex van Wellness Center de Bronsbergen biedt in totaal acht sauna’s aan, waarin jij heerlijk kunt bijkomen. Deze acht sauna’s verschillen in temperatuur, uitstraling en verzorging. Zo ligt de temperatuur van de Bio Sauna tussen de 35 en 70 graden. In de Belevingssauna geniet je van een prachtig uitzicht en worden dagelijks opgietingen georganiseerd. Een betere doorbloeding in je lichaam ontstaat, dankzij de dieptewarmte van de Infrarood Sauna van de Bronsbergen. Meer sauna informatie vind je op de eigen website van het Wellness Center.

Bij het Wellness Center de Bronsbergen staat persoonlijke aandacht voorop. Je vind in het complex een fijn dompelbad, een voetenbad, een stoombad, een zwembad en een buitenbad. In het kleinschalige complex geniet je van rust en eenvoud, zonder gestoord te worden door vele andere bezoekers. Alle sauna-, bad- en beauty faciliteiten zijn echter gewoon aanwezig.

Locatie Sauna De Bronsbergen

De locatie van Sauna De Bronsbergen vind je in Zutphen, gelegen in de provincie Gelderland. Het complex is gelegen aan Bronsbergen 27. Ga je naar Sauna De Bronsbergen met de auto? Dan kun je ook de postcode 7207AD gebruiken voor navigatie. In de buurt van Zutphen, vlakbij het Bronsbergenmeer vind je het Wellness Center de Bronsbergen. Je kunt zelf met je auto naar het complex rijden of het complex met het openbaar vervoer bereiken.

Adres

Bronsbergen 27,
7207AD Zutphen
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Sauna De Bronsbergen

Wellness Center de Bronsbergen voordeel en Wellness Center de Bronsbergen korting vind je op saunavoordeel.nl. Ontdek de huidige bied- en kortingsacties. Staat jouw favoriete actie er niet tussen? Het Wellness Center de Bronsbergen voordeel aanbod wisselt vrijwel iedere dag, bezoek onze website dus regelmatig.