Informatie over Sauna De Bronsbergen

Faciliteiten

Het ontspannen van je lichaam zorgt voor een helende werking. Het kleinschalige complex van Wellness Center de Bronsbergen biedt in totaal acht sauna’s aan, waarin jij heerlijk kunt bijkomen. Deze acht sauna’s verschillen in temperatuur, uitstraling en verzorging. Zo ligt de temperatuur van de Bio Sauna tussen de 35 en 70 graden. In de Belevingssauna geniet je van een prachtig uitzicht en worden dagelijks opgietingen georganiseerd. Een betere doorbloeding in je lichaam ontstaat, dankzij de dieptewarmte van de Infrarood Sauna van de Bronsbergen. Meer sauna informatie vind je op de eigen website van het Wellness Center.

Bij het Wellness Center de Bronsbergen staat persoonlijke aandacht voorop. Je vind in het complex een fijn dompelbad, een voetenbad, een stoombad, een zwembad en een buitenbad. In het kleinschalige complex geniet je van rust en eenvoud, zonder gestoord te worden door vele andere bezoekers. Alle sauna-, bad- en beauty faciliteiten zijn echter gewoon aanwezig.

Locatie

De locatie van Sauna De Bronsbergen vind je in Zutphen, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Bronsbergen 27.
Ga je naar Sauna De Bronsbergen met de auto? Dan kun je ook de postcode 7207AD gebruiken voor navigatie.

In de buurt van Zutphen, vlakbij het Bronsbergenmeer vind je het Wellness Center de Bronsbergen. Je kunt zelf met je auto naar het complex rijden of het complex met het openbaar vervoer bereiken.

Adres Sauna De Bronsbergen

Bronsbergen 27,
7207AD Zutphen
Routebeschrijving (via Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna De Bronsbergen is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.