Sauna De Waterlelie informatie

Faciliteiten

De negen sauna’s van Sauna de Waterlelie hebben ieder zo zijn eigen werking op het lichaam. Unieke sferen en verschillen in temperatuur zorgen iedere keer weer voor een fijne beleving. In de Kelo sauna worden bijvoorbeeld geregeld opgietingen georganiseerd. Heb je behoefte aan een goed gesprek? In de Babbelsauna kun je gezellig en ontspannen met elkaar kletsen. Wil je genieten van een mooi uitzicht? Breng dan een bezoek aan de Panorama en laat je verrassen door het prachtige uitzicht. Ben je benieuwd naar sauna informatie? Neem dan een kijkje op de website van Wellnessresort de Waterlelie.

Het Wellnessresort biedt je de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in veel verschillende soorten baden. Dompel jezelf onder in één van de twee buitenzwembaden, stoom in Oosterse sferen of laat je huid tintelen in een wisselbad. Het koelplein en de bubbel- en voetenbaden maken het bad aanbod compleet.

Locatie

De locatie van Sauna De Waterlelie vind je in Zevenhuizen, gelegen in de provincie Groningen (Nederland). Het complex is gelegen aan Oudestreek 47.
Ga je naar Sauna De Waterlelie met de auto? Dan kun je ook de postcode 9354AD gebruiken voor navigatie.

Wellnessresort de Waterlelie ligt in de Provincie Groningen, in de buurt van Zevenhuizen. Stap je auto of het openbaar vervoer direct voor de deur van Wellnessresort de Waterlelie uit.

Adres Sauna De Waterlelie

Oudestreek 47,
9354AD Zevenhuizen
Routebeschrijving (via Google Maps)