Informatie over Sauna Friese Woud

Faciliteiten

Houd je van een sauna waar het een nog hogere temperatuur is dan in de reguliere sauna’s? Dan is de blokhut sauna, met een temperatuur van 100 graden, wel iets voor je. Houd je van een iets minder hete sauna, dan kun je heerlijk genieten in de Iki- of Kota-sauna. Hier schommelen de temperaturen tussen de 65 en 70 graden. Onze 5 sauna’s bieden voor ieder wat wils, waardoor iedereen kan ontspannen op de manier waarop hij/zij dat wil. Kijk bij onze sauna informatie voor de beschrijvingen van alle sauna's.

Zes verschillende baden, zodat iedere bezoeker een keuze kan maken tussen diverse soorten ontspannen. Ga je lekker ontspannen in het verwarmde bad? Afkoelen in het koude dompelbad? Of kies je toch liever voor het zwembad met de natuur-temperatuur?

Locatie

De locatie van Sauna Friese Woud vind je in Boijl, gelegen in de provincie Friesland (Nederland). Het complex is gelegen aan Boijlerweg 48.
Ga je naar Sauna Friese Woud met de auto? Dan kun je ook de postcode 8392NJ gebruiken voor navigatie.

Sauna Het Friese Woud ligt in Boijl, Friesland. Het is gelegen in de buurt van Noordwolde en vrij makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Adres Sauna Friese Woud

Boijlerweg 48,
8392NJ Boijl
Routebeschrijving (via Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna Friese Woud is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.