Sauna Friese Woud

Sauna Het Friese Woud in Boijl, Friesland is een sauna, wellness en health complex. Je kunt hier terecht voor een volledige dag ontspanning en rust. Het gastvrije team staat voor je klaar om jou een dag te bezorgen precies zoals je die je voorgesteld had. Houdt deze pagina in de gaten voor sauna informatie of informatie over onze baden. Ook zullen we hier de leukste acties plaatsen zodat je met korting naar sauna Het Friese Woud gaat.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Friese Woud informatie

Sauna's en baden

Houd je van een sauna waar het een nog hogere temperatuur is dan in de reguliere sauna’s? Dan is de blokhut sauna, met een temperatuur van 100 graden, wel iets voor je. Houd je van een iets minder hete sauna, dan kun je heerlijk genieten in de Iki- of Kota-sauna. Hier schommelen de temperaturen tussen de 65 en 70 graden. Onze 5 sauna’s bieden voor ieder wat wils, waardoor iedereen kan ontspannen op de manier waarop hij/zij dat wil. Kijk bij onze sauna informatie voor de beschrijvingen van alle sauna's.

Zes verschillende baden, zodat iedere bezoeker een keuze kan maken tussen diverse soorten ontspannen. Ga je lekker ontspannen in het verwarmde bad? Afkoelen in het koude dompelbad? Of kies je toch liever voor het zwembad met de natuur-temperatuur?

Locatie Sauna Friese Woud

De locatie van Sauna Friese Woud vind je in Boijl, gelegen in de provincie Friesland. Het complex is gelegen aan Boijlerweg 48. Ga je naar Sauna Friese Woud met de auto? Dan kun je ook de postcode 8392NJ gebruiken voor navigatie. Sauna Het Friese Woud ligt in Boijl, Friesland. Het is gelegen in de buurt van Noordwolde en vrij makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Adres

Boijlerweg 48,
8392NJ Boijl
Routebeschrijving (Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna Friese Woud is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.

Met korting naar Sauna Friese Woud

Saunavoordeel.nl heeft altijd de leukste acties en kortingen wanneer het gaat om een dagje wellness. Ook voor onze sauna zijn er regelmatig Sauna Het Friese Woud kortingen. Zo kunt u samen met uw partner, vriend(in) of alleen een voordelig dagje bij ons ontspannen met Het Friese Woud voordeel.