Logo Sauna LeeuwerikHoeve

Sauna LeeuwerikHoeve

In het plaatsje Burgum in Groningen vind je Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve. In dit wellnesscentrum zijn er verschillende arrangementen te boeken, van beautybehandelingen tot heilzame baden. Ook is er een restaurant waar je heerlijke, gezonde maaltijden kunt bestellen. Daarnaast is er een buitensauna, een rustruimte en een mooie tuin. Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve is kleinschalig en staat bekend om de persoonlijke aandacht en professionaliteit. Omdat er zoveel verschillende faciliteiten zijn, kun je gemakkelijk zelf je ideale dagje ontspannen samenstellen. Naast sauna’s en baden, zijn er lichaamsmassages, zonnebanken, en speciale hand- en voetbehandelingen. Op deze pagina lees je alles over de meest actuele en beste kortingsacties voor een bezoek aan het wellnesscentrum.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna LeeuwerikHoeve informatie

Sauna's en baden

Kies de beste sauna door informatie over elk type te krijgen van de professionals van het wellnesscentrum. In Thermen & Beauty kun je van maar liefst 7 verschillende sauna’s gebruik maken. Er is een 100 graden sauna, een bio sauna van 60 graden, een MAA sauna van 70 graden, een infraroodcabine, een zoutsteengrot van 70 graden, een panoramasauna en een opgietsauna.

Met het Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve korting kun je heerlijk gebruik maken van de verschillende baden. Er is een heerlijk warm bubbelbad te vinden, een verwarmd zwembad, een dompelbad. Het bubbelbad is verwarmd tot 37 graden, dus ideaal om helemaal tot rust te komen.

Locatie Sauna LeeuwerikHoeve

De locatie van Sauna LeeuwerikHoeve vind je in Burgum, gelegen in de provincie Friesland. Het complex is gelegen aan Hillamaweg 62. Ga je naar Sauna LeeuwerikHoeve met de auto? Dan kun je ook de postcode 9251KC gebruiken voor navigatie. Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve ligt op 30 minuten rijden van de stad Groningen in het plaatsje Burgum. Vanuit hier kun je gemakkelijk Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Dokkum bezoeken.

Adres

Hillamaweg 62,
9251KC Burgum
Routebeschrijving (Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna LeeuwerikHoeve is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.

Met korting naar Sauna LeeuwerikHoeve

Gebruik maken van Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve korting is heel simpel. Op deze pagina vind je iedere actuele actie en andere korting. Ideaal dus voor je portemonnee en om te genieten van een dagje welverdiend ontspannen. Neem dus snel een kijkje bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve voordeel en stel je ultieme dagje relaxen samen.