Informatie over Sauna LeeuwerikHoeve

Faciliteiten

Kies de beste sauna door informatie over elk type te krijgen van de professionals van het wellnesscentrum. In Thermen & Beauty kun je van maar liefst 7 verschillende sauna’s gebruik maken. Er is een 100 graden sauna, een bio sauna van 60 graden, een MAA sauna van 70 graden, een infraroodcabine, een zoutsteengrot van 70 graden, een panoramasauna en een opgietsauna.

Met het Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve korting kun je heerlijk gebruik maken van de verschillende baden. Er is een heerlijk warm bubbelbad te vinden, een verwarmd zwembad, een dompelbad. Het bubbelbad is verwarmd tot 37 graden, dus ideaal om helemaal tot rust te komen.

Locatie

De locatie van Sauna LeeuwerikHoeve vind je in Burgum, gelegen in de provincie Friesland (Nederland). Het complex is gelegen aan Hillamaweg 62.
Ga je naar Sauna LeeuwerikHoeve met de auto? Dan kun je ook de postcode 9251KC gebruiken voor navigatie.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve ligt op 30 minuten rijden van de stad Groningen in het plaatsje Burgum. Vanuit hier kun je gemakkelijk Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Dokkum bezoeken.

Adres Sauna LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62,
9251KC Burgum
Routebeschrijving (via Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna LeeuwerikHoeve is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.