Informatie over Spa Gouda

Faciliteiten

Bij Spa Gouda kun je genieten van maar liefst vier verschillende sauna's en een Turks stoombad. In de zoutsteensauna komen mineralen vrij die de lucht ioniseren en zorgen voor een verkwikkend gevoel. In de kruidensauna ruikt het heerlijk naar lavendel. De combinatie van de kruiden en de temperatuur van rond de 70 graden zorgen voor volledige ontspanning en hebben een heilzame werking op het lichaam. Heb je het liever iets warmer, dan moet je in de Finse sauna of de kelo sauna zijn. Hier kan de temperatuur oplopen tot 90 graden.

Hou je meer van water, dan zijn er uiteraard ook baden waar je helemaal tot rust kunt komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de whirpool, met water van 39 graden? Of het grotere Romeinse bad? Om af te koelen kun je natuurlijk gebruik maken van de dompelbaden. Er is voor ieder wat wils.

Locatie

De locatie van Spa Gouda vind je in Gouda, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Sint Mariewal 3.
Ga je naar Spa Gouda met de auto? Dan kun je ook de postcode 2801WS gebruiken voor navigatie.

Spa Gouda is goed bereikbaar met de auto, en er is volop gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Wil je er nog een dag wellness achteraan plakken, dan kun je overnachten in Hotel de Utrechtse Dom, op vijf minuten lopen van de spa. Voor meer sauna informatie kun je op de website van Spa Gouda kijken.

Adres Spa Gouda

Sint Mariewal 3,
2801WS Gouda
Routebeschrijving (via Google Maps)