Spa Gouda

Midden in de bruisende binnenstad van Gouda komt het sprookje van duizend-en-één-nacht uit. In het authentieke pand kun je helemaal tot rust komen met Spa Gouda voordeel. De stadstuin van ruim tweehonderd vierkante meter zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen, ondanks het feit dat je midden in de stad bent. Dat, en de persoonlijke aandacht en het ruimschoots aanwezige daglicht zorgt voor het ultieme relaxgevoel. Maak gebruik van een actie en boek je relaxdag met Spa Gouda korting, of lees eerst even verder voor meer sauna informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Spa Gouda informatie

Sauna's en baden

Bij Spa Gouda kun je genieten van maar liefst vier verschillende sauna's en een Turks stoombad. In de zoutsteensauna komen mineralen vrij die de lucht ioniseren en zorgen voor een verkwikkend gevoel. In de kruidensauna ruikt het heerlijk naar lavendel. De combinatie van de kruiden en de temperatuur van rond de 70 graden zorgen voor volledige ontspanning en hebben een heilzame werking op het lichaam. Heb je het liever iets warmer, dan moet je in de Finse sauna of de kelo sauna zijn. Hier kan de temperatuur oplopen tot 90 graden.

Hou je meer van water, dan zijn er uiteraard ook baden waar je helemaal tot rust kunt komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de whirpool, met water van 39 graden? Of het grotere Romeinse bad? Om af te koelen kun je natuurlijk gebruik maken van de dompelbaden. Er is voor ieder wat wils.

Locatie Spa Gouda

De locatie van Spa Gouda vind je in Gouda, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Spa Gouda is goed bereikbaar met de auto, en er is volop gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Wil je er nog een dag wellness achteraan plakken, dan kun je overnachten in Hotel de Utrechtse Dom, op vijf minuten lopen van de spa. Voor meer sauna informatie kun je op de website van Spa Gouda kijken.

Met korting naar Spa Gouda

Een dag ontspannen was nog nooit zo dichtbij. Gebruik maken van Spa Gouda korting via saunavoordeel.nl is ontzettend eenvoudig. Kies de actie die bij je past en maak je reservering met Spa Gouda voordeel compleet.