Informatie over Spa Savannah

Faciliteiten

Met je Spa Savannah voordeel kun je genieten van alles op het gebied van lichaamsverzorging en ontspanning. Wat dacht je bijvoorbeeld van wimperextensions, permantente make-up of een mooie manicure? Ook op het gebied van afslanken en vet verwijderen zijn er verschillende behandelingen waar je gebruik van kunt maken.

Naast de verzorgende behandelingen kun je met het Spa Savannah voordeel ook kiezen voor pure ontspanning, bijvoorbeeld door het reserveren van een ontspannende massage of een gezichtsbehandeling. De mogelijkheden bij Spa Savannah zijn eindeloos.

Locatie

De locatie van Spa Savannah vind je in Oosterhout, gelegen in de provincie Noord-Brabant (Nederland). Het complex is gelegen aan Harmoniestraat 8.
Ga je naar Spa Savannah met de auto? Dan kun je ook de postcode 4902PZ gebruiken voor navigatie.

Spa Savannah is te vinden in het Brabantse plaatsje Oosterhout. Met de bushalte om de hoek is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto is Spa Savannah uitstekend bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Kijk voor meer sauna informatie ook eens op de website van Spa Savannah. Maar vergeet niet om terug te komen voor je Spa Savannah voordeel.

Adres Spa Savannah

Harmoniestraat 8,
4902PZ Oosterhout
Routebeschrijving (via Google Maps)