Informatie over Spa Wellness Venlo

Faciliteiten

Met in totaal 7 verschillende sauna’s weten wij zeker dat u hier ook optimaal kunt genieten. Wij beschikken onder andere over de opgiet sauna, infrarood sauna, rozensauna en de lounge sauna. U kunt zelf u keuze maken tussen een hele hete, of een iets minder hete sauna. Wilt u meer weten over onze sauna’s? Kijk dan even bij de sauna informatie. Al met al kunt u in onze sauna’s in ieder geval genieten van een ontspannen dagje weg.

Bij een Spa hoort uiteraard ook een heerlijke plons in het water. Voor welk soort bad kiest u? Het binnen of buiten whirlpool bad? Of toch liever het caldarium bad? Door onze ruime keuze aan baden kunt u altijd een ontspanningsmoment hier vinden.

Locatie

De locatie van Spa Wellness Venlo vind je in Lomm, gelegen in de provincie Limburg (Nederland). Het complex is gelegen aan Rijksstraatweg 38.
Ga je naar Spa Wellness Venlo met de auto? Dan kun je ook de postcode 5943AB gebruiken voor navigatie.

SpaWellness Lomm is gelegen in Limburg. Bent u niet bekend in deze buurt? Raadpleeg dan onze Google Maps kaart om verzekerd te zijn van het juiste adres. Dit bespaart u een hoop zoeken en daarmee ook tijd. Door niet te hoeven zoeken kunt u nog langer van onze faciliteiten genieten.

Adres Spa Wellness Venlo

Rijksstraatweg 38,
5943AB Lomm
Routebeschrijving (via Google Maps)