Informatie over SpaSense

Faciliteiten

De sauna's van SpaSense zijn onderverdeeld in sauna's voor beginners, gevorderden en experts. De sauna's voor beginners zijn: infrarood sauna, stoomcabine, solekamer en rozen stoomcabine. Deze sauna's hebben lagere temperaturen en zijn daarom geschikt voor mensen die nog nooit een sauna bezocht hebben. De sauna's voor gevorderden zijn: de eucalyptussauna, muzieksauna en puuliiteri. Deze sauna's hebben een gemiddelde temperatuur dat ligt tussen de 60 en 70 graden. De sauna's voor experts bevatten temperaturen boven de 80 graden en zijn als volgt: lavendelsauna, kelo sauna en de Chinese mintsauna. Deze sauna's zijn geschikt voor mensen die helemaal gewend zijn aan de verschillende en hoge temperatuurwisselingen.

Tussen de saunarondes door is het heerlijk om te ontspannen in de binnen- en buitenbaden. Bij SpaSense is er een groot binnen- en buitenbad aanwezig. Daarnaast is er binnen een whirlpool, een voetenbad, caldarium en zoutwaterbad aanwezig. Buiten is er nog een Kneipp voetenbad te vinden. Probeer ze allemaal.

Locatie

De locatie van SpaSense vind je in Geldrop, gelegen in de provincie Noord-Brabant (Nederland). Het complex is gelegen aan Zwembadweg 7.
Ga je naar SpaSense met de auto? Dan kun je ook de postcode 5663PL gebruiken voor navigatie.

SpaSense is gelegen in het Brabantse Geldrop. Er kan gratis geparkeerd worden. Het ligt vlak langs de A67 en is gemakkelijk te vinden.n

Adres SpaSense

Zwembadweg 7,
5663PL Geldrop
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

SpaSense is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.