Informatie over SpaVeluwe

Faciliteiten

SpaVeluwe is een kleine, maar knusse sauna. Op de begane grond zijn er twee prettig opgezette natte ruimtes. Daar zijn twee sauna's te vinden, een droge sauna en een stoomcabine. Ook is er een whirlpool, een warm voetenbad, een dompelbad en koude en warme douches aanwezig. Tevens is er een scrubruimte aanwezig waar onbeperkt gebruik van gemaakt kan worden. In de besloten tuin staan ook nog diverse sauna's: en droge sauna, een stoomcabine en een infrarood sauna. Duik na de sauna in het dompelbad of koel af onder de stortdouche of neveldouche.

Buiten in de prachtig aangelegde tuin bevindt zich ook een groot zwembad. Dit zwembad biedt de gelegenheid om een heerlijke duik te nemen of baantjes te trekken. De temperatuur van het bad ligt altijd boven de 30 graden. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in het Moorse bad of whirlpool buiten.

Locatie

De locatie van SpaVeluwe vind je in Lunteren, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Boslaan 17.
Ga je naar SpaVeluwe met de auto? Dan kun je ook de postcode 6741DJ gebruiken voor navigatie.

SpaVeluwe ligt centraal in Lunteren. De sauna is eenvoudig te bereiken met zowel de trein als met de auto. De sauna ligt direct naast het station van Lunteren.

Adres SpaVeluwe

Boslaan 17,
6741DJ Lunteren
Routebeschrijving (via Google Maps)