Informatie over SpaWeesp

Faciliteiten

SPA Wellness Weesp heeft acht verschillende sauna's ter beschikking. Heb je nog niet veel ervaring met de sauna, kies dan voor de infraroodsauna, de lounge sauna of de rozensauna. In deze laatste cabine is het 65°C tot 70°C en word je omringd door de geur van rozen. Op de saunakachel liggen brokken rozenkwarts, een zuiverende steen met helende eigenschappen. Mag het een beetje warmer? Neem dan eens een kijkje in de panorama sauna, stilte sauna, bamboe sauna, Kelo opgietsauna of lavendel sauna. Als je gewend bent om naar de sauna te gaan, probeer dan de Kelo sauna of de Finse sauna.

Bubbelen in de whirlpool, zwemmen van het binnen- naar het buitenbad of ontspannen in het Caldarium bad; het kan allemaal. Spa Wellness Weesp heeft zeven baden om jou helemaal te doen relaxen. Start je saunaronde met een voetenbad, ontspan in het stoombad en geniet van het Mediterraans getinte buitenbad Amarantos.

Locatie

De locatie van SpaWeesp vind je in Weesp, gelegen in de provincie Noord-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Basisweg 1.
Ga je naar SpaWeesp met de auto? Dan kun je ook de postcode 1383NC gebruiken voor navigatie.

SPA Wellness Weesp vind je op de Basisweg in Weesp, niet ver van afrit 1-Weesp vanaf de A9.

Adres SpaWeesp

Basisweg 1,
1383NC Weesp
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

SpaWeesp is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.