Informatie over SpaWell

Faciliteiten

Breng je Wellness dag door in het fijne complex van SpaWell. Relax in één van de negen sauna’s. Beginners kunnen starten met lage temperaturen, terwijl voor gevorderden en experts sauna’s met hogere temperaturen beschikbaar zijn. Alle sauna’s hebben een rustige en natuurlijke uitstraling. De sauna’s hebben allen unieke eigenschappen. De Infrarood sauna werkt diep in op je spieren. De Filmsauna laat je prachtige natuurfilms zien. Ontdek alle verschillende sauna’s en de bijhorende eigenschappen op de website van SpaWell.

Badder jezelf in heerlijk verwarmde en koude baden. Klets gezellig met elkaar terwijl je geniet van een voetenbad of breng tijd door in een bubbelbad. Voel jezelf vrij en doe wat je wilt. Drijf bijvoorbeeld in het zoutwaterbad. Het zoutwaterbad is rijk aan mineralen en biedt een goede verzorging voor je huid. Het complex heeft tot slot ook binnen- en buitenzwembaden.

Locatie

De locatie van SpaWell vind je in Peize, gelegen in de provincie Drenthe (Nederland). Het complex is gelegen aan Smeerveensedijk 4.
Ga je naar SpaWell met de auto? Dan kun je ook de postcode 9321XB gebruiken voor navigatie.

In Drenthe vlakbij de grens met de provincie Groningen vind je SpaWell. Het resort ligt dichtbij de weg en is gemakkelijk met de auto en de bus te bereiken.

Adres SpaWell

Smeerveensedijk 4,
9321XB Peize
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

SpaWell is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.