Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen ligt midden in de bossen van Noord-Limburg en maakt deel uit va het vijfsterren vakantiepark Klein Vink en het Parkhotel Bad Arcen. Een ideale locatie waar je helemaal tot rust kunt komen, altijd onder de begeleiding van professionals. Het bijzondere aan dit wellnesscentrum is dat er heilzaam water wordt gebruikt. Een bezoek is dus niet alleen ontspannend maar ook goed voor de gezondheid. Het is mogelijk je bezoek te combineren met een overnachting in het hotel of in het vakantiepark. Je bent goedkoop uit bij Thermaalbad Arcen vanwege voordeel. Op deze pagina vind je de allerbeste kortingen en acties die je kunt gebruiken voor een heerlijk dagje ontspannen. Ook krijg je over de baden en de sauna meer informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Thermaalbad Arcen informatie

Sauna's en baden

Er zijn in Thermaalbad Arcen in totaal zes Finse sauna’s te vinden met een temperatuur van 80 en 90 graden. Over de sauna wat informatie: van de zes zijn er drie eucalyptus sauna’s, één seizoenssauna, één bamboe- en één limoensauna. Verder kun je kiezen voor aanvullende behandelingen, zoals voetbaden en of gebruik maken van de tuin met ligbedden.

De speciale Kneippbaden zijn heilzaam voor lichaam en geest. Vaak is gebleken dat ze verlichting bieden bij reuma, stress of hartkloppingen. Het thermaalmineraalwater heeft een temperatuur van 35 tot 36 graden en wordt uit een 892 meter diepe bron gehaald. De heilzame werking komt door de hoge mineraalwaarde. Er zijn bubbelbanken, douches, een whirlpool en een waterval.

Locatie Thermaalbad Arcen

De locatie van Thermaalbad Arcen vind je in Arcen, gelegen in de provincie Limburg. Thermaalbad Arcen ligt in het plaatsje Arcen, in het Noorden van Limburg midden in een groene omgeving. De plaats is gemakkelijk te bereiken via Venlo en Helmond.

Met korting naar Thermaalbad Arcen

Bezoek Thermaalbad Arcen met korting. Via Saunavoordeel.nl kun je gemakkelijk naar deze wellness met een leuke actie. Wie wil er nu niet een bezoek brengen aan Thermaalbad Arcen met voordeel? Kortingen worden toegepast op bijvoorbeeld de entree. Neem een kijkje op de website en ontdekt meer over Thermaalbad Arcen en korting.