Informatie over Thermaalbad Arcen

Faciliteiten

Er zijn in Thermaalbad Arcen in totaal zes Finse sauna’s te vinden met een temperatuur van 80 en 90 graden. Over de sauna wat informatie: van de zes zijn er drie eucalyptus sauna’s, één seizoenssauna, één bamboe- en één limoensauna. Verder kun je kiezen voor aanvullende behandelingen, zoals voetbaden en of gebruik maken van de tuin met ligbedden.

De speciale Kneippbaden zijn heilzaam voor lichaam en geest. Vaak is gebleken dat ze verlichting bieden bij reuma, stress of hartkloppingen. Het thermaalmineraalwater heeft een temperatuur van 35 tot 36 graden en wordt uit een 892 meter diepe bron gehaald. De heilzame werking komt door de hoge mineraalwaarde. Er zijn bubbelbanken, douches, een whirlpool en een waterval.

Locatie

De locatie van Thermaalbad Arcen vind je in Arcen, gelegen in de provincie Limburg (Nederland). Het complex is gelegen aan Klein Vink 11.
Ga je naar Thermaalbad Arcen met de auto? Dan kun je ook de postcode 5944EX gebruiken voor navigatie.

Thermaalbad Arcen ligt in het plaatsje Arcen, in het Noorden van Limburg midden in een groene omgeving. De plaats is gemakkelijk te bereiken via Venlo en Helmond.

Adres Thermaalbad Arcen

Klein Vink 11,
5944EX Arcen
Routebeschrijving (via Google Maps)