Informatie over Thermae 2000

Faciliteiten

Thermae 2000 heeft alles in huis voor een ontspannen tijd. Het kuuroord beschikt over negen verschillende sauna’s. Er zijn zowel binnen- als buitensauna’s. De grootste sauna in Thermae 2000 is de Pyörä sauna. Hier vinden verscheidene opgietingen plaats. De cabine wordt tot tachtig graden verwarmd en je komt er tot rust. In de Eucalyptus sauna krijgen de luchtwegen een opkikker. De Finse Valo sauna creëert met een lage temperatuur, muziek en lampjes een unieke sfeer. De infraroodsauna helpt bij spier- en gewrichtspijn. Meer sauna informatie kun je vinden op de website van Thermae 2000.

In Thermae 2000 bevinden zich twee stoombaden met een hoge luchtvochtigheid. De stoombaden hebben een Romeins en een Turks thema. Het Romeinse bad heeft een heerlijk zuiverende citroengeur. Het Turkse bad werkt verfrissend dankzij de geur van eucalyptus. Meer sauna informatie kun je vinden op de website van Thermae 2000.

Locatie

De locatie van Thermae 2000 vind je in Valkenburg, gelegen in de provincie Limburg (Nederland). Het complex is gelegen aan Cauberg 25.
Ga je naar Thermae 2000 met de auto? Dan kun je ook de postcode 6301BT gebruiken voor navigatie.

Thermae 2000 bevindt zich bovenop de Cauberg in Valkenburg. Het kuuroord is met de auto te bereiken en beschikt over een ruime parkeergelegenheid (tegen betaling).

Adres Thermae 2000

Cauberg 25,
6301BT Valkenburg
Routebeschrijving (via Google Maps)