Thermae 2000

Wil je je weekendje Zuid-Limburg heerlijk ontspannen afsluiten? Breng dan een bezoek aan Thermae 2000 op de Cauberg in Valkenburg! Al eeuwenlang is de sauna een fenomeen in diverse culturen. En dat is niet voor niets, want sauna’s hebben een positief effect op onze gezondheid. Zo zorgt een bezoek aan de sauna ervoor dat je weerstand een boost krijgt. Daarnaast krijgen je huid en de bloedsomloop een oppepper. Middenin het Zuid-Limburgse landschap kom je bij Thermae 2000 echt tot rust. Op zoek naar Thermae 2000 voordeel? Houd deze pagina in de gaten voor alle actuele Thermae 2000 kortingen en acties!

Praktische informatie

Bekijk ook:

Thermae 2000 informatie

Sauna's en baden

Thermae 2000 heeft alles in huis voor een ontspannen tijd. Het kuuroord beschikt over negen verschillende sauna’s. Er zijn zowel binnen- als buitensauna’s. De grootste sauna in Thermae 2000 is de Pyörä sauna. Hier vinden verscheidene opgietingen plaats. De cabine wordt tot tachtig graden verwarmd en je komt er tot rust. In de Eucalyptus sauna krijgen de luchtwegen een opkikker. De Finse Valo sauna creëert met een lage temperatuur, muziek en lampjes een unieke sfeer. De infraroodsauna helpt bij spier- en gewrichtspijn. Meer sauna informatie kun je vinden op de website van Thermae 2000.

In Thermae 2000 bevinden zich twee stoombaden met een hoge luchtvochtigheid. De stoombaden hebben een Romeins en een Turks thema. Het Romeinse bad heeft een heerlijk zuiverende citroengeur. Het Turkse bad werkt verfrissend dankzij de geur van eucalyptus. Meer sauna informatie kun je vinden op de website van Thermae 2000.

Locatie Thermae 2000

De locatie van Thermae 2000 vind je in Valkenburg, gelegen in de provincie Limburg. Het complex is gelegen aan Cauberg 25. Ga je naar Thermae 2000 met de auto? Dan kun je ook de postcode 6301BT gebruiken voor navigatie. Thermae 2000 bevindt zich bovenop de Cauberg in Valkenburg. Het kuuroord is met de auto te bereiken en beschikt over een ruime parkeergelegenheid (tegen betaling).

Adres

Cauberg 25,
6301BT Valkenburg
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Thermae 2000

Op zoek naar Thermae 2000 kortingen? Via saunavoordeel.nl kun je makkelijk jouw Thermae 2000 voordeel vinden. Staat er geen actie voor je tussen? Check de website later nog een keer. Saunavoordeel.nl vernieuwt namelijk iedere dag haar aanbod en biedt haar bezoekers zo de voordeligste acties voor sauna’s en wellnessresorts aan.