Thermae Son informatie

Faciliteiten

Met je Thermae Son voordeel kun je ontspanning zoeken in vijf verschillende sauna's en het stoombad. Of je nou beginner bent of een ervaren saunaganger, er is altijd iets wat bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lichttherapiesauna? Deze sauna heeft een temperatuur van ongeveer 60 graden, en de combinatie van de temperatuur, de geuren en de lichttherapie laten je lichaam en geest helemaal tot rust komen. De warmste sauna is de Sonse Bergen sauna, de temperatuur kan hier oplopen tot 95 graden. De lage luchtvochtigheid en de hoge temperatuur geven je het gevoel dat je in de woestijn zit.

Heb je liever baden, dan kun je gebruik maken van de bubbelbaden, de kruidentempel, of de zwembaden. En uiteraard is er een dompelbad om af te koelen na een saunaronde. De bubbels in de whirpool zorgen voor volledige ontspanning van lichaam en geest. Wil je ook graag in beweging blijven tijdens je relaxdag, dan kun je baantjes trekken in het binnen- of buitenzwembad.

Locatie

De locatie van Thermae Son vind je in Son en Breugel, gelegen in de provincie Noord-Brabant (Nederland). Het complex is gelegen aan Thermaelaan 2.
Ga je naar Thermae Son met de auto? Dan kun je ook de postcode 5691PM gebruiken voor navigatie.

Thermae Son is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Er is voldoende ruimte beschikbaar om je auto weg te zetten. Meer sauna informatie kun je lezen op de website van Thermae Son.

Adres Thermae Son

Thermaelaan 2,
5691PM Son en Breugel
Routebeschrijving (via Google Maps)

Select Wellness Group

Thermae Son is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.