Thermen Anholts informatie

Faciliteiten

Bij Thermen & Wellness Anholts zijn maar liefst zeven sauna's aanwezig. Er zijn sauna's met lagere temperaturen voor beginnende saunabezoekers. Dit zijn bijvoorbeeld het stoombad met een gemiddelde temperatuur van 50 graden en het Valo-bad met een temperatuur van 60 graden. In de tuin staat een buitencabine, een Finse sauna met een temperatuur van 70 graden. De infrarood cabine is uitstekend voor mensen met stijve gewrichten en pijnlijke spieren. De Ruusu cabine heeft een steensoort met een helende werking. In de kruidensauna geniet je van een heerlijke dolomietengeur onder een temperatuur van 85 graden. Ten slotte is er nog de klassieke Finse sauna. Met een gemiddelde temperatuur van 90 graden is deze voor de gevorderde saunabezoeker.

In de gemoedelijke tuin ligt een verwarmd zwembad. Het is heerlijk om hier een aantal baantjes te trekken tussen de saunabezoeken door. Verder zijn er diverse bubbelbaden aanwezig waar je kunt verder genieten van de heerlijke staat van ontspannenheid.

Locatie

De locatie van Thermen Anholts vind je in Schoonebeek, gelegen in de provincie Drenthe (Nederland).

Thermen & Wellness Anholts is gelegen in het Drentse dorp Schoonebeek. De sauna is het beste te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de sauna.

Select Wellness Group

Thermen Anholts is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.