Thermen Anholts

In het noorden van Nederland is Thermen & Wellness Anholts een bekend begrip onder de saunaliefhebbers. De sauna is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap in het dorp Schoonebeek. In deze sauna verveel je je geen moment. Er is een grote diversiteit aan sauna’s aanwezig. En ook voor diverse beauty behandelingen, pedicure, massages en een zonnestudio zit je hier op de juiste plek. Lees hier de sauna informatie en bezoek Thermen & Wellness Anholts korting via onze actie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Thermen Anholts informatie

Sauna's en baden

Bij Thermen & Wellness Anholts zijn maar liefst zeven sauna's aanwezig. Er zijn sauna's met lagere temperaturen voor beginnende saunabezoekers. Dit zijn bijvoorbeeld het stoombad met een gemiddelde temperatuur van 50 graden en het Valo-bad met een temperatuur van 60 graden. In de tuin staat een buitencabine, een Finse sauna met een temperatuur van 70 graden. De infrarood cabine is uitstekend voor mensen met stijve gewrichten en pijnlijke spieren. De Ruusu cabine heeft een steensoort met een helende werking. In de kruidensauna geniet je van een heerlijke dolomietengeur onder een temperatuur van 85 graden. Ten slotte is er nog de klassieke Finse sauna. Met een gemiddelde temperatuur van 90 graden is deze voor de gevorderde saunabezoeker.

In de gemoedelijke tuin ligt een verwarmd zwembad. Het is heerlijk om hier een aantal baantjes te trekken tussen de saunabezoeken door. Verder zijn er diverse bubbelbaden aanwezig waar je kunt verder genieten van de heerlijke staat van ontspannenheid.

Locatie Thermen Anholts

De locatie van Thermen Anholts vind je in Schoonebeek, gelegen in de provincie Drenthe. Thermen & Wellness Anholts is gelegen in het Drentse dorp Schoonebeek. De sauna is het beste te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de sauna.

Met korting naar Thermen Anholts

Na het lezen van de sauna informatie overweeg je wellicht om kennis te maken met deze sauna. Betaal niet onnodig te veel en bezoek Thermen & Wellness Anholts korting. Nodig iemand uit om samen van te genieten met deze actie en reserveer met Thermen & Wellness Anholts voordeel. Stel je dagje genieten niet uit en reserveer vandaag nog met Thermen & Wellness Anholts voordeel.