Thermen Barendrecht

In een rustige, groene buurt vlak bij Rotterdam ligt het kleinschalige wellnesscomplex Thermen Barendrecht. Met de verschillende sauna’s en baden, het beautycenter waar je verschillende behandelingen kunt ondergaan en het restaurant kun je hier volledig tot rust komen. Door het limiteren van het aantal gasten kun je alle aandacht krijgen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat gasten graag nog een keer terugkomen na een dag ontspannen bij Thermen Barendrecht. Maak gebruik van een actie en boek hier je wellnessdag met Thermen Barendrecht korting of kijk eerst even verder voor meer sauna informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Thermen Barendrecht informatie

Sauna's en baden

Met je Thermen Barendrecht voordeel kun je gebruik maken van verschillende saunacabines en stoombaden. Misschien is de infraroodsauna iets voor jou, de warmte dringt diep door in het lichaam en zorgt voor een goede doorbloeding en ultieme ontspanning voor de spieren. Heb je het liever iets minder warm, dan moet je in het Tepidarium zijn. Deze iets mildere saunavorm heeft ongeveer je lichaamstemperatuur. Natuurlijk zijn er ook stoombaden, met een weldadige werking op je luchtwegen.

Afkoelen na een saunaronde kun je doen in de ijsgrot, maar ook in het koudwaterbad. Voor ultieme ontspanning neem je plaats in de warme whirpool en als je meer van lekkere geuren houdt is het bloemenbad iets voor jou. Wil je ook graag iets actiever zijn tijdens je saunadag, dan kun je een paar banen trekken in het zwembad.

Locatie Thermen Barendrecht

De locatie van Thermen Barendrecht vind je in Barendrecht, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Thermen Barendrecht ligt in de buurt van Rotterdam in een groene en rustige omgeving. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur en het wellnesscomplex is goed bereikbaar met de auto. Op de website kun je meer sauna informatie vinden.

Met korting naar Thermen Barendrecht

Via Saunavoordeel.nl is het hartstikke makkelijk om een relaxdag te boeken met Thermen Barendrecht korting. Kijk hier welke actie van dit moment goed bij je past en reserveer snel je Thermen Barendrecht voordeel. Daarna staat niets je nog in de weg om te genieten van een ultieme dag ontspanning.