Informatie over Thermen Barendrecht

Faciliteiten

Met je Thermen Barendrecht voordeel kun je gebruik maken van verschillende saunacabines en stoombaden. Misschien is de infraroodsauna iets voor jou, de warmte dringt diep door in het lichaam en zorgt voor een goede doorbloeding en ultieme ontspanning voor de spieren. Heb je het liever iets minder warm, dan moet je in het Tepidarium zijn. Deze iets mildere saunavorm heeft ongeveer je lichaamstemperatuur. Natuurlijk zijn er ook stoombaden, met een weldadige werking op je luchtwegen.

Afkoelen na een saunaronde kun je doen in de ijsgrot, maar ook in het koudwaterbad. Voor ultieme ontspanning neem je plaats in de warme whirpool en als je meer van lekkere geuren houdt is het bloemenbad iets voor jou. Wil je ook graag iets actiever zijn tijdens je saunadag, dan kun je een paar banen trekken in het zwembad.

Locatie

De locatie van Thermen Barendrecht vind je in Barendrecht, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Achterzeedijk 81.
Ga je naar Thermen Barendrecht met de auto? Dan kun je ook de postcode 2992SB gebruiken voor navigatie.

Thermen Barendrecht ligt in de buurt van Rotterdam in een groene en rustige omgeving. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur en het wellnesscomplex is goed bereikbaar met de auto. Op de website kun je meer sauna informatie vinden.

Adres Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81,
2992SB Barendrecht
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

Thermen Barendrecht is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.