Thermen Binnenmaas informatie

Faciliteiten

Wellness Binnenmaas heeft maar liefst negen sauna's. De temperaturen variëren van de 60 tot 90 graden. We lichten er hier een aantal uit. De Esbeekse Kelosauna is een unieke sauna in Nederland. De sauna is handgemaakt van 100% Nederlands hout van de Douglasspar. Het interieur is gemoedelijk en er hangt een heerlijke houtgeur. De Die Hard sauna is er voor de goed getrainde saunaliefhebber. Er hangt een temperatuur van 90 graden en is de warmste sauna die aanwezig is bij Wellness Binnenmaas. The Four Elements sauna heeft vier verschillende stenen. Deze vier steensoorten zorgen samen voor een unieke beleving van de saunaronde. De sauna heeft een temperatuur van 60 graden.

Voor de liefhebber van water is er voldoende keus. Er is een verwarmd binnen- en buitenbad aanwezig die met elkaar verbonden zijn. Verder zijn er binnen een voetenbad, kruidenbad, dompelbaden en jetstream baden aanwezig. Buiten in de tuin ligt een zwemvijver waar de gasten ook een duik in kunnen nemen.

Locatie

De locatie van Thermen Binnenmaas vind je in Binnenmaas, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Strijenseweg 109.
Ga je naar Thermen Binnenmaas met de auto? Dan kun je ook de postcode 3295KN gebruiken voor navigatie.

Thermen Binnenmaas ligt in 's-Gravendeel, net onder Dordrecht en naast Nationaal Park de Biesbosch. De sauna is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Adres Thermen Binnenmaas

Strijenseweg 109,
3295KN Binnenmaas
Routebeschrijving (via Google Maps)