Thermen Binnenmaas

Thermen Binnenmaas is een gloednieuwe en moderne sauna. Gelegen in ‘s-Gravendeel, net ten zuidoosten van Rotterdam. Wanneer je op en top luxe wilt, dan ben je hier aan het juiste adres. Er is een uitgebreid assortiment van cabines en stoombaden aanwezig. Rondom het complex is een speelse tuin aanwezig met watertjes en bruggetjes. Thermen Binnenmaas biedt je alles wat je nodig hebt om een dagje de dagelijkse sleur achter je te laten. Lees hier verder de sauna informatie en maak gebruik van onze actie. Bezoek Thermen Binnenmaas met korting, dan hou je misschien nog wat extra’s over voor één van hun heerlijke massages.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Thermen Binnenmaas informatie

Sauna's en baden

Wellness Binnenmaas heeft maar liefst negen sauna's. De temperaturen variëren van de 60 tot 90 graden. We lichten er hier een aantal uit. De Esbeekse Kelosauna is een unieke sauna in Nederland. De sauna is handgemaakt van 100% Nederlands hout van de Douglasspar. Het interieur is gemoedelijk en er hangt een heerlijke houtgeur. De Die Hard sauna is er voor de goed getrainde saunaliefhebber. Er hangt een temperatuur van 90 graden en is de warmste sauna die aanwezig is bij Wellness Binnenmaas. The Four Elements sauna heeft vier verschillende stenen. Deze vier steensoorten zorgen samen voor een unieke beleving van de saunaronde. De sauna heeft een temperatuur van 60 graden.

Voor de liefhebber van water is er voldoende keus. Er is een verwarmd binnen- en buitenbad aanwezig die met elkaar verbonden zijn. Verder zijn er binnen een voetenbad, kruidenbad, dompelbaden en jetstream baden aanwezig. Buiten in de tuin ligt een zwemvijver waar de gasten ook een duik in kunnen nemen.

Locatie Thermen Binnenmaas

De locatie van Thermen Binnenmaas vind je in Binnenmaas, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het complex is gelegen aan Strijenseweg 109. Ga je naar Thermen Binnenmaas met de auto? Dan kun je ook de postcode 3295KN gebruiken voor navigatie. Thermen Binnenmaas ligt in 's-Gravendeel, net onder Dordrecht en naast Nationaal Park de Biesbosch. De sauna is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Adres

Strijenseweg 109,
3295KN Binnenmaas
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Thermen Binnenmaas

Na het lezen van deze sauna informatie wil je vast kennismaken met dit luxe wellness complex. Betaal niet te veel, maar maak gebruik van onze actie en bezoek Thermen Binnenmaas met voordeel. Door Thermen Binnenmaas met korting te bezoeken kan je met het geld dat je bespaart de sauna wellicht nog eens bezoeken. En ook dan maak je natuurlijk weer gebruik van Thermen Binnenmaas voordeel.