Informatie over Thermen Holiday

Faciliteiten

Met een totaal van 12 sauna’s is er bij Thermen Holiday voor zowel de beginnende als de gevorderde saunabezoeker voldoende keuze. In de Filmsauna, waar de gehele dag diverse films zoals documentaires en komedies worden vertoond, ligt de gemiddelde temperatuur rond de 55°C. Ideaal voor als je lichaam nog niet gewend is aan de hoge temperaturen. Wie al een goed getrainde saunabezoeker is, kan zijn of haar hart ophalen in de Diehard sauna, met temperaturen tussen de 90 en 95°C. Daarnaast vindt er in de Siberische Banjasauna, waar de gemiddelde temperatuur rond de 80°C ligt, regelmatig een Fins opgietritueel plaats.

Wil je even afkoelen of uitrusten? Dan zijn er in Thermen Holiday maar liefst 6 verschillende baden waar je gebruik van kunt maken. Naast een binnen- en een buitenbad en diverse bubbelbaden, is er o.a. een kruidentempel, waar je zintuigen geprikkeld worden door een mix van aromatische oliën. Kijk voor meer sauna informatie op de website van Thermen Holiday.

Locatie

De locatie van Thermen Holiday vind je in Schiedam, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Pr. Beatrixlaan 10.
Ga je naar Thermen Holiday met de auto? Dan kun je ook de postcode 3121JN gebruiken voor navigatie.

Thermen Holiday ligt vlakbij de afslag Schiedam Noord en er is een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Tram 21 en 24 (halte Prinses Beatrixlaan) en metrolijn B (halte Schiedam Nieuwland) stoppen op loopafstand.

Adres Thermen Holiday

Pr. Beatrixlaan 10,
3121JN Schiedam
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

Thermen Holiday is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.