Wellness Goes

Ons luxe Sauna & Wellnessresort Goes ligt in het hart van Zeeland. Wanneer u toe bent aan dagje luxe ontspannen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Niet kunt u hier alleen genieten van een sauna, maar ook van massages en beautybehandelingen. Zo kunt u er een heel dagje ontspannen op uit voor plannen. Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de nieuwste sauna informatie, maar ook de beste Wellness Goes voordeel acties zullen weergegeven worden.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Wellness Goes informatie

Sauna's en baden

Bij Sauna & Wellnessresort Goes hebben wij 5 verschillende sauna’s. U kunt de hele dag door afwisselen tussen de sauna’s, of kiest u voor een langer ontspannen moment in uw favoriete sauna? Kiest u voor de opgietsauna, mint stoomcabine, of voor de 95 graden sauna? Voor iedere persoon hebben wij een sauna die bij zijn/haar wensen past. Meer informatie over onze sauna’s vindt u bij de sauna informatie.

Wij beschikken over maar liefst 8 verschillende baden. Waaronder de afkoelzone, het voetenbad, de kruidentempel en het verwarmde buitenbad. Doordat wij zo’n grote keuze aan baden hebben weten wij zeker dat u hier tot rust zult komen op de manier waarop u dat het liefste doet.

Locatie Wellness Goes

De locatie van Wellness Goes vind je in Goes, gelegen in de provincie Zeeland. Het complex is gelegen aan Geldeloozepad 7. Ga je naar Wellness Goes met de auto? Dan kun je ook de postcode 4463AJ gebruiken voor navigatie. Sauna & Wellnessresort Goes ligt in het hart van Zeeland. Het resort is makkelijk bereikbaar, maar bent u niet bekend in deze stad dan kunt u het beste even onze Google Maps kaart gebruiken. Op deze manier komt u altijd op het juiste adres aan!

Adres

Geldeloozepad 7,
4463AJ Goes
Routebeschrijving (Google Maps)

Vitae Wellnessresort

Wellness Goes is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Vitae Wellnessresort.

Met korting naar Wellness Goes

Wie wilt er nou niet met korting naar de sauna? Saunavoordeel.nl heeft voor veel verschillende sauna’s door heel Nederland altijd wel een actie. Ook voor onze sauna zijn er speciale Wellness Goes kortingen. Op deze manier kunt u voor een relatief laag bedrag genieten van een dag bij ons op het resort. Kijk nu of er nog een Wellness Goes korting beschikbaar is!