Wellness Leiden

Wellnessresort Leiden is het hoogstgelegen wellnessresort van Nederland. Op de elfde en twaalfde verdieping kun je genieten van de verschillende sauna’s en baden, met een fantastisch uitzicht over de stad. De unieke locatie, de vele sauna’s, baden en rustruimtes en natuurlijk de persoonlijke aandacht maken Wellnessresort Leiden tot een gewilde plaats voor een ultieme relaxdag. Boek hier je dagje ontspanning met een actie voor Wellnessresort Leiden korting en lees snel verder voor meer sauna informatie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Wellness Leiden informatie

Sauna's en baden

Als je gebruik maakt van ons Wellnessresort Leiden voordeel kun je genieten van vijf verschillende sauna's en het mint stoombad. Voor de liefhebbers van heet is er zelfs een 95 graden sauna. In de panoramasauna geniet je van een prachtig uitzicht over de stad, en de warmte van de infraroodsauna dringt tot diep in de huid door, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt en de spieren ontspannen. Wil je een echte beleving, neem dan gratis deel aan één van de opgietingen.

Uiteraard zijn er ook baden te vinden in het Wellnessresort. In de kruidentempel kun je kosteloos deelnemen aan floatsessies voor ultieme ontspanning. Ook kun je genieten van de whirpool of het voetenbad. Na een saunaronde is afkoelen erg belangrijk, en dat kan in de wisselbaden. Wil je baantjes trekken, dan moet je in het panoramazwembad zijn, een prachtige infinity pool met uitzicht over Leiden.

Locatie Wellness Leiden

De locatie van Wellness Leiden vind je in Leiden, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het complex is gelegen aan Bargelaan 180. Ga je naar Wellness Leiden met de auto? Dan kun je ook de postcode 2333CW gebruiken voor navigatie. Wellnessresort Leiden ligt naast het centraal station, maar ook met de auto is het resort goed bereikbaar. Is één wellnessdag niet genoeg? Blijf dan overnachten in het inpandige hotel. Je loopt zo in je badjas van het saunacomplex naar je kamer. Meer sauna informatie vindt je op de website.

Adres

Bargelaan 180,
2333CW Leiden
Routebeschrijving (Google Maps)

Vitae Wellnessresort

Wellness Leiden is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Vitae Wellnessresort.

Met korting naar Wellness Leiden

Het boeken van een dagje wellness via saunavoordeel.nl is eenvoudig: kies op de site van welke actie je gebruik wil maken en volg de stappen om gebruik te maken van het Wellnessresort Leiden voordeel. Kom snel een dag ontspannen met Wellnessresort Leiden korting.