Informatie over Wellnessresort Roosendaal

Faciliteiten

Ook al is het een kleinschalige wellness, er zijn meer dan genoeg sauna's aanwezig voor afwisseling. In de mintstoomcabine geniet je van een aangename temperatuur met een hoge luchtvochtigheid en heerlijke mintdampen. Ga naar de infrarood sauna als je last hebt van stijve gewrichten en spieren, de infraroodwarmte heeft een helende werking. In de kleurensauna komen er afwisselend verschillende kleuren licht naar voren. Iedere kleur heeft zijn eigen krachtige werking op lichaam en/of geest. In de panorama sauna geniet je van de gemoedelijke tuin. En ten slotte in de opgietsauna worden dagelijks opgietrituelen verzorgd.

Na vijftien minuten in een warme sauna te hebben gezeten is er niets lekkerder dan om een frisse duik te nemen in het zwembad. Bij Wellness Roosendaal kan dit zowel binnen als buiten. En wanneer je dapper bent, breng je je lichaam tot verkoeling in het dompelbad, dat is erg goed voor de bloedsomloop. Voor verdere ontspanning maak je gebruik van het voetenbad en bubbel je lekker in de whirlpool.

Locatie

De locatie van Wellnessresort Roosendaal vind je in Roosendaal, gelegen in de provincie Noord-Brabant (Nederland). Het complex is gelegen aan De stok 6.
Ga je naar Wellnessresort Roosendaal met de auto? Dan kun je ook de postcode 4703SZ gebruiken voor navigatie.

Wellness Roosendaal is gelegen in het recreatiepark de Stok. Dit park ligt aan de rand van de stad, gelegen aan de A17. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de sauna goed te bereiken.

Adres Wellnessresort Roosendaal

De stok 6,
4703SZ Roosendaal
Routebeschrijving (via Google Maps)

Vitae Wellnessresort

Wellnessresort Roosendaal is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Vitae Wellnessresort.