Informatie over Zwaluwhoeve

Faciliteiten

Met maar liefst vijftien verschillende sauna's in het resort vermaak je je wel even bij de Zwaluwhoeve. De sauna's zijn onderverdeeld in verschillende klassen. De sauna's voor beginners bevatten temperaturen tot aan 50 graden, zoals de stoomcabine en de infraroodsauna's. De sauna's voor gevorderden bevatten temperaturen tussen de 70 en 75 graden, bijvoorbeeld de zoutsteensauna of de Kelo sauna. En als je een echte expert bent, ga je voor de extreme hitte. De sauna's in deze categorie hebben een gemiddelde temperatuur vanaf 80 graden. Hieronder vallen onder andere de lavendelsauna en het Noorderlicht sauna.

De Zwaluwhoeve zal de Zwaluwhoeve niet zijn als er naast het legio aan sauna's ook tal van baden aanwezig zijn om te bezoeken tijdens de saunarondes. Er is een binnen- en buitenzwembad aanwezig, diverse hottubs en whirlpools, een zoutwaterbad, kruidenbad en voetenbad. Om af te koelen dompel je in het koude dompelbad of stap je onder een frisse douche.

Locatie

De locatie van Zwaluwhoeve vind je in Hierden, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Zuiderzeestraatweg 108.
Ga je naar Zwaluwhoeve met de auto? Dan kun je ook de postcode 3849AJ gebruiken voor navigatie.

Midden in het land, op de Veluwe ligt in het dorpje Hierden resort de Zwaluwhoeve. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

Adres Zwaluwhoeve

Zuiderzeestraatweg 108,
3849AJ Hierden
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

Zwaluwhoeve is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.