Informatie over Elysium

Faciliteiten

Bij Elysium beleef je de perfecte saunaronde. Je hebt namelijk de keuze uit maar liefst 29 sauna's, waardoor er voor ieder wat wils is. Zo zijn er sauna's die geschikt zijn voor beginnende saunabezoekers. Deze hebben lage temperaturen tot 60°C graden waardoor je rustig kunt wennen aan de sauna ervaring. Een populaire sauna voor beginners is de infraroodsauna. Deze lampen hebben een bijzondere straling en voelen weldadig aan voor vermoeide of gespannen spieren. Voor experts en fervente saunabezoekers zijn er sauna's met hogere temperaturen, zoals de prachtige kristalsauna. Vanuit de sauna heb je uitzicht op de mooie watervallen van de lagune van Elysium. Maak gebruik van een actie om Elysium met voordeel te bezoeken.

Met 12 verschillende baden, zowel binnen als buiten, heb je vele mogelijkheden om tussen de saunarondes door te ontspannen en uit te rusten. Het spiritueel bad is speciaal ingericht op totale ontspanning. Het kleinschalige bad ligt in een stille ruimte en is vormgegeven met rustgevende groene tinten.

Locatie

De locatie van Elysium vind je in Bleiswijk, gelegen in de provincie Zuid-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Kooilaan 1.
Ga je naar Elysium met de auto? Dan kun je ook de postcode 2665KR gebruiken voor navigatie.

Elysium ligt in Bleiswijk, tussen Rotterdam en Den Haag in. Zowel via de A13 als de A12 is het wellnessresort eenvoudig bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Elysium.

Adres Elysium

Kooilaan 1,
2665KR Bleiswijk
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

Elysium is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.