Sauna de Heuvelrug

Sauna de Heuvelrug is een Beauty en Wellness center, waar u een lekker dagje kunt ontspannen met familie, partner, vrienden of alleen. Wij beschikken over verschillende soorten sauna’s en baden, maar u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld massages, gezichtsbehandelingen of spa rituelen. Wilt u alle sauna’s bekijken? Kijk dan op onze plattegrond voor alle sauna informatie. Alles is aanwezig voor een optimale ontspanning. Op deze pagina houden we u graag op de hoogte van de nieuwste faciliteiten, sauna informatie, maar ook van Sauna de Heuvelrug kortingen waardoor u kunt profiteren van de scherpste prijs.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna de Heuvelrug informatie

Sauna's en baden

Gaat u genieten van de rust en ontspanning in het SaunAquarium met tropische zoutwatervissen? Of kiest u liever voor de grotsauna met een temperatuur van 40 graden? Houdt u van een hogere temperatuur, dan kunt u beter gaan ontspannen in de Kelo sauna, droge sauna of Hooibergsauna. Hier schommelen de temperaturen tussen de 70 en 90 graden. Er zijn in totaal 7 verschillende sauna’s waar u kunt genieten op de manier waarop u dat zelf het fijnste vindt! Voor iedereen hebben wij wat wils.

Doordat wij 8 verschillende baden hebben, bent u verzekerd van een ontspannen dag weg. Wij weten namelijk zeker dat er ook een bad tussen zit die aansluit bij de manier waarop u ontspanning het fijnst vindt. Zo is er onder andere een hot whirlpool, koud dompelbad of een ottomaans stoombad.

Locatie Sauna de Heuvelrug

De locatie van Sauna de Heuvelrug vind je in Veenendaal, gelegen in de provincie Utrecht. Sauna de Heuvelrug is gelegen in Veenendaal, Utrecht. Het is ongeveer een kwartier lopen vanaf Station Veenendaal-West en vanaf de snelweg bent u binnen enkele minuten bij ons. Wilt u zeker weten dat u op het juiste adres zit? Maak dan gebruik van de onderstaande Google Maps locatie.

Met korting naar Sauna de Heuvelrug

Wie wilt er nou niet met korting naar de sauna? Via saunavoordeel.nl kunt u profiteren van de beste aanbiedingen. Deze acties verschillen per keer. Voorbeelden van sauna de Heuvelrug kortingen: 50% korting voor twee personen naar de sauna, de tweede persoon voor 1 euro en veel andere sauna de Heuvelrug voordeel. Ga nu naar saunavoordeel.nl en maak gebruik van de actie.