Informatie over Sauna de Heuvelrug

Faciliteiten

Gaat u genieten van de rust en ontspanning in het SaunAquarium met tropische zoutwatervissen? Of kiest u liever voor de grotsauna met een temperatuur van 40 graden? Houdt u van een hogere temperatuur, dan kunt u beter gaan ontspannen in de Kelo sauna, droge sauna of Hooibergsauna. Hier schommelen de temperaturen tussen de 70 en 90 graden. Er zijn in totaal 7 verschillende sauna’s waar u kunt genieten op de manier waarop u dat zelf het fijnste vindt! Voor iedereen hebben wij wat wils.

Doordat wij 8 verschillende baden hebben, bent u verzekerd van een ontspannen dag weg. Wij weten namelijk zeker dat er ook een bad tussen zit die aansluit bij de manier waarop u ontspanning het fijnst vindt. Zo is er onder andere een hot whirlpool, koud dompelbad of een ottomaans stoombad.

Locatie

De locatie van Sauna de Heuvelrug vind je in Veenendaal, gelegen in de provincie Utrecht (Nederland). Het complex is gelegen aan Dijkstraat West 189.
Ga je naar Sauna de Heuvelrug met de auto? Dan kun je ook de postcode 3906WR gebruiken voor navigatie.

Sauna de Heuvelrug is gelegen in Veenendaal, Utrecht. Het is ongeveer een kwartier lopen vanaf Station Veenendaal-West en vanaf de snelweg bent u binnen enkele minuten bij ons. Wilt u zeker weten dat u op het juiste adres zit? Maak dan gebruik van de onderstaande Google Maps locatie.

Adres Sauna de Heuvelrug

Dijkstraat West 189,
3906WR Veenendaal
Routebeschrijving (via Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna de Heuvelrug is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.